Gold Cup: Nίκη και πρόκριση για την Αϊτή (gTV)

Δημήτρης Ρούσσος
Gold Cup: Nίκη και πρόκριση για την Αϊτή (gTV)

bet365

Η χώρα της Καραϊβικής νίκησε με 1-0 τις Ονδούρες και θα ακολουθήσει ως δεύτερη στον Α’ όμιλο τις Η.Π.Α στην επόμενη φάση του Gold Cup.

Στον αγώνα που διεξήχθη στο Κάνσας η Αϊτή θα μπορούσε να πάρει μόλις στο 2ο λεπτό το προβάδισμα, όμως ο γκολκίπερ από τις Ονδούρες, Ντόνις Εσκομπέρ, απέκρουσε το σουτ του Ζαν Μπαπτίστ.

Η στιγμή αυτή πάντως δεν άργησε πολύ, καθώς στο 14ο λεπτό ο Ναζόν εκμεταλλεύτηκε την κακή τοποθέτηση του Εσκομπέρ και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι Ονδούρες πίεσαν για την ισοφάριση, όμως η αντίδραση του τερματοφύλακα της Αϊτής Πλασίδε την απέτρεψε. Το παιγνίδι κύλησε χωρίς κάποια μεγάλη φάση μέχρι το τέλος, που σήμανε και την πρόκριση των νικητών στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τις Ονδούρες από την Αϊτή από το 2007, ενώ αποκλείστηκαν για πρώτη φορά απ΄τη φάση των ομίλων από το 2003, φτάνοντας στα ημιτελικά στις 4 από τις 5 τελευταίες συμμετοχές τους.

Αναλυτικά η βαθμολογία:

1. Η.Π.Α 2 - 1 - 0 7β

2. Αϊτή 1 - 1 - 1 4β.

3. Παναμάς 0 - 3 - 0 3β.

4. Ονδούρες 0 - 1 - 2 1β.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα