«Σκόνταψε» με τη Γουατεμάλα το Μεξικό (gTV)

«Σκόνταψε» με τη Γουατεμάλα το Μεξικό (gTV)

Δημήτρης Ρούσσος
«Σκόνταψε» με τη Γουατεμάλα το Μεξικό (gTV)

bet365

Η απρόσμενη για το Μεξικό ισοπαλία κράτησε την ομάδα του Μιγκέλ Ερέρα μακριά απ’ την πρώτη θέση του Γ' ομίλου του Gold Cup, όπου βρίσκεται πλέον μόνο του το Τρινιδάδ.

Οι Μεξικανοί δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Γουατεμάλας, που κέρδισε τον πρώτο της βαθμό στον όμιλο και ελπίζει ακόμα - έστω μαθηματικά - στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μετά τα έξι τέρματα που σημείωσε κόντρα στην Κούβα, όλοι ανέμεναν παρόμοιες παραγωγικές επιδόσεις και στο παιγνίδι της δεύτερης αγωνιστικής. Η Γουατεμάλα όμως αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, μην επιτρέποντας στο Μεξικό να κυριαρχήσει. Βέβαια σ’ αυτό συνέβαλε και ο διαιτητής του αγώνα, που δεν υπέδειξε πέναλτι υπερ του Μεξικού στο 14’, όταν ο Κοντρέρας βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή. Ντος Σάντος και Ερέρα έχασαν δυο καλές ευκαιρίες πριν το ημίχρονο, όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος ο Κάρλος Βέλα έχασε μια καλή ευκαιρία στο 60’. Η ομάδα του Ερέρα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 74’, μετά την αποβολή του Κοντρέρας, όμως δεν την εκμεταλλεύτηκε. Το παιγνίδι κύλησε δίχως μεγάλες συγκινήσεις μέχρι το τέλος και τη Γουατεμάλα να πανηγυρίζει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο προβληματικό και προβληματισμένο Μεξικό.

Αναλυτικά η βαθμολογία του Γ’ ομίλου:

1. Τρινιδάδ 2 - 0 - 0 6β.

2. Μεξικό 1 - 1 - 0 4β.

3. Γουατεμάλα 0 - 1 - 1 1β.

4. Κούβα 0 - 0 - 2 0β.

 

Τελευταία Νέα