Λαγός: «Να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά»

Νίκος Αθανασίου
Λαγός: «Να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά»

bet365

Ο Τάσος Λαγός τόνισε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με 2-0 από τον Άγιαξ, πως οι «πράσινοι» έδειξαν καλύτερο πρόσωπο στην επανάληψη και ότι πρέπει να είναι έτοιμοι στα προκριματικά.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Άγιαξ στο τελευταίο του φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους με 2-0, με τον Τάσο Λαγό να δηλώνει πως οι Ολλανδοί ήταν πιο έτοιμοι. Επίσης, τόνισε πως στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε το «τριφύλλι» να σημειώσει κάποιο τέρμα, αλλά και ότι το σημαντικό είναι η ομάδα να είναι έτοιμη στα προκριματικά.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό απέναντι στον Άγιαξ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καθόλου κατοχή, καθίσαμε στην άμυνα αλλά δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Δεν είχαμε κατοχή της μπάλας κάτι που δε μας άρεσε γιατί θέλουμε να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Ο Άγιαξ ήταν σε καλύτερη κατάσταση, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, ανεβάσαμε την απόδοσή μας, είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Όλα τα παιδιά δείχνουν διάθεση, οι προπονήσεις βγαίνουν μέσα στο γήπεδο, τα φιλικά είναι για άλλα πράγματα όχι για τα σκορ. Το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Συνεχίζουμε τις προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα