Ο Ανρί στη Μύκονο! (pic)

Ο Ανρί στη Μύκονο! (pic)

Gazzetta team
Ο Ανρί στη Μύκονο! (pic)

bet365

Ο θρύλος της Άρσεναλ Τιερί Ανρί βρέθηκε στη Μύκονο, όπου και είχε συνομιλία με τον αντιπρόεδρο της Άνω Μεράς για το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες!

Ένας ακόμα μεγάλος σταρ του αθλητισμού επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές του. Ο λόγος για τον Τιερί Ανρί, ο οποίος, κάνει πλέον καριέρα ως σχολιαστής στο Skysports, βρέθηκε στη Μύκονο για διακοπές με την οικογένειά του.

Κατά την αναχώρησή του συναντήθηκε τυχαία στο αεροδρόμιο με τον αντιπρόεδρο της Άνω Μεράς Κώστα Νικολιουδάκη, με τον οποίο μάλιστα φωτογραφήθηκε και είχε μία μικρή συνομιλία.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολιουδάκη ο Τιερί Ανρί ήταν πολύ φιλικός και προσιτός, ρώτησε για το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες και για την κατηγορία που αγωνίζεται η ομάδα της Μυκόνου, ενώ εκείνο που τον ενδιέφερε περισσότερο ήταν αν υπάρχουν ακαδημίες και η δουλειά που γίνεται εκεί.

Φυσικά το πείραγμα και τα γέλια δεν έλειψαν από την τυχαία συνάντηση αφού ο κ. Νικολιουδάκης γελόντας έκανε πρόταση στον διεθνή άσσο να πάρει μεταγραφή στην Άνω Μερά! Δείτε τη φωτογραφία από το Sportcyclades.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα