Σάντσεθ: «Μάλαγα για πάντα στην καρδιά μου» (pic)

Gazzetta team
Σάντσεθ: «Μάλαγα για πάντα στην καρδιά μου» (pic)

bet365

Ο Σέρχιο Σάντσεθ δεν έκρυψε τα αισθήματά του για τη Μάλαγα, αποχαιρετώντας την με μία μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επισημαίνοντας ότι θα είναι για πάντα στην καρδιά του.

«Θέλω να αναγνωρίσω και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους και όχι μόνο τους συμπαίκτες και τους προπονητές ή τους φιλάθλους, αλλά οποιονδήποτε γέλασε, υπέφερε, έκλαψε και ευχαριστήθηκε μαζί μου σε αυτή τη μαγική και υπέροχη ιστορία που έζησα με όλους τους Μαλαγίστας.

Είμαι χαρούμενος που υπήρξα κομμάτι των καλύτερων στιγμών της Μάλαγα και άκουγα κάθε Κυριακή το Ροσαλέδα να βρυχάται στις καλές και στις όχι τόσο καλές στιγμές. Όταν δείχνεται τα αισθήματά σας δεν μπορεί κανείς να είναι αδιάφορος και έτσι παραμένω. Με κάνατε να ανατριχιάσω κάθε φορά που έμπαινα στο γήπεδο....!

Στους προπονητές, ειδικά τους Μανουέλ Μπερνάρντο, Φάμπιο και πρόσφατα Χάβι Γκράθια, ευχαριστώ για την αντιμετώπιση, εμπιστοσύνη και τα μαθήματα που μου δώσατε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Για μένα ήταν μεγάλη τιμή να παίξω δίπλα σε μεγάλους παίκτες, σε μία ζωντανή και θετική εμπειρία. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Ευχαριστώ τους φυσιοθεραπευτές και τους γυμναστές μας για τη φροντίδα και θεραπεία, όταν η ομάδα είχε προβλήματα. Ήσασταν οι πρώτοι που μας δίνατε δύναμη να συνεχίσουμε.

Εν συντομία, αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο γράμμα αποχαιρετισμού μου! Δεν ξέρω αν έκανα σωστά ή λάθη, αλλά έδινα πάντα τον καλύτερό μου εαυτό για τη Μάλαγα και είμαι ήρεμος με τον εαυτό μου! Καλή τύχη Μποκερόνες, είστε η οικογένειά μου και θα είστε πάντα στην καρδιά μου!» έγραψε ο Ισπανός σέντερ μπακ στη σελίδα του στο Instagram, αναρτώντας και την παρακάτω φωτογραφία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα