«Μπλόκο» από Γουέστ Χαμ σε Ολυμπιακό για Νενέ

«Μπλόκο» από Γουέστ Χαμ σε Ολυμπιακό για Νενέ

bet365

Σκέψεις για νέα πρόταση στον Νενέ από Γουέστ Χαμ, που μπλοκάρει την διετή συμφωνία του Βραζιλιάνου με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο δύο ετών, φέρεται να έχει έρθει ο Νενέ, με τα ίδια δημοσιεύματα να αναφέρουν, όμως, πως ενδέχεται να υπάρξει... εμπλοκή. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «goal.com», η Γουέστ Χαμ σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει νέα πρόταση στον Βραζιλιάνο για να τον κρατήσει στο δυναμικό της.

Ο Νενέ με την ολοκλήρωση της περιόδου, έμεινε ελεύθερος από τα «σφυριά», όμως η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μπίλιτς φαίνεται ότι αλλάζει τα δεδομένα και φέρνει... πονοκέφαλο στους πρωταθλητές Ελλάδος. Παράλληλα, ακόμα δύο ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ εξετάζουν την περίπτωσή του, με την Γουέστ Μπρομ και την νεοφώτιστη Γουότφορντ να έχουν στην λίστα τους τον άλλοτε παίκτη της Παρί.

Μάλιστα, όλα αυτά επιβεβαιώνονται και από τον εκπρόσωπο του παίκτη στην Αγγλία, ο οποίος τόνισε πως «ο Νενέ αισθάνεται πως έχει αφήσει... ανοιχτούς λογαριασμούς στην Αγγλία, υπάρχει ένα ενδιαφέρον, είναι αλήθεια. Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Ελλάδα και έτσι, τις επόμενες ημέρες θα δούμε τι μπορεί να συμβεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα