Σε εγρήγορση οι μάνατζερ

Gazzetta team
Σε εγρήγορση οι μάνατζερ

bet365

Φωτιά φαίνεται πως έχουν πάρει τα τηλέφωνα των ανθρώπων του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, από τους ατζέντηδες, με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.

Η απόφαση της Κυβέρνησης να πάει σε δημοψήφισμα δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο το χώρο του ποδοσφαίρου, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρει το Goal, οι άνθρωποι των ομάδων βρίσκονται σε διαρκείς επαφές με τους ατζέντηδες του χώρου, με την ανησυχία να είναι έκδηλη μπροστά στο ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η μεγαλύτερη ανησυχία έχει να κάνει με τα συμβόλαια των πελατών τους, τα οποία σε περίπτωση εξόδου της χώρας από την Ευρώπη, θα μετατραπούν αυτόματα στο νόμισμα της Ελλάδας μετά την έξοδο. Πράγμα που σημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν να πληρώνονται στο υποτιμημένο νέο νόμισμα της χώρας και η αξία των συμβολαίων τους θα περιοριστεί ακόμη και κάτω από το μισό.

Μάλιστα φαίνεται πως οι ποδοσφαιριστές, κυρίως οι ξένοι, έχουν ζητήσει από τους εκπροσώπους τους να ζητήσουν να υπογραφούν εκ νέου τα συμβόλαια με τον εξής όρο να προστίθεται: «Σε περίπτωση αλλαγής του νομίσματος της χώρας, ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να πληρώνεται στο νόμισμα που προβλέπεται στην τρέχουσα συμφωνία». Ακόμη υπάρχει και το αίτημα τα χρήματα να κατατίθενται σε λογαριασμό εκτός συνόρων για τους περισσότερους.

Επιπλέον, οι ατζέντηδες φέρονται να απαιτούν αλλαγές εντός της εβδομάδας, αλλιώς δεν αποκλείεται ορισμένες ΠΑΕ να μπουν σε περιπέτειες, αφού δεν είναι λίγες αυτές που έχουν χρωστούμενα προς μερικούς ποδοσφαιριστές και το σενάριο της προσφυγής δεν θα βρίσκεται μακριά σε μία τέτοια περίπτωση.

Την ίδια στιγμή, πολλά μπορούν να αλλάξουν και για τους Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, αφού σε ενδεχόμενο εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ελλοχεύει ο κίνδυνος να θεωρηθούν αυτόματα μη κοινοτικοί και ίσως ούτε κοινοτικοί δεύτερης ζώνης, όπως είναι οι παίκτες σε χώρες που βρίσκονται υπό ένταξη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα