«Η Ελλάδα είναι μια ντροπή»

«Η Ελλάδα είναι μια ντροπή»

bet365

Με τα χειρότερα λόγια μίλησε για το Ελληνικό ποδόσφαιρο ο πρώην ιδιοκτήτης του Φωστήρα, που αποκάλυψε πως τον προσέγγισαν για να στήσει και αυτός αγώνα.

Την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, σχολίασε μεταξύ άλλων ο πρώην ιδιοκτήτης του Φωστήρα, Κάρλο Βαντεκέρκοφ, που μίλησε σε στο περιοδικό «sport/voetbalmagazine», τονίζοντας πως γίνεται του... στησίματος, ειδικά στην δεύτερη κατηγορία.

«Η Ελλάδα είναι μια ντροπή. Η δεύτερη κατηγορία είναι καταστροφή. Δε νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να πληρώνουν εκεί για να πάνε σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Δεν είναι όλα τα παιχνίδια στημένα, αλλά σε κάποια Σαβ/κα είμαστε κοντά σε αυτό».

Όπως κατήγγειλε, μάλιστα, είχει και ο ίδιος κρούση για να στήσει παιχνίδι, την οποία τονίζει ότι απέρριψε, καθώς αν μπλέξεις με αυτά, δε μπορείς να απεμπλακείς ποτέ.: «Με πλησίασαν μια φορά, αλλά δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία, διότι όταν κάνεις κάτι τέτοιο, μετά δεν μπορείς να απεμπλακείς. Μια φορά αφήσαμε έναν παίκτη μας έξω. Δεν μπορούσαμε να αποδείξουμε τίποτα, αλλά θέλαμε να τον κάνουμε να νιώσει ότι τον παρακολουθούμε. Ξέρετε, στην Ελλάδα διαβάζεις καθημερινά για στημένους αγώνες. Μερικές φορές φαίνεται σαν αυτό να είναι στην κουλτούρα τους».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα