«Ματιές» της Μπενφίκα σε Ελαμπντελαουί

Gazzetta team
«Ματιές» της Μπενφίκα σε Ελαμπντελαουί

bet365

Στους μεταγραφικούς στόχους της Μπενφίκα για το δεξί άκρο της άμυνας συμπεριλαμβάνεται και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί του Ολυμπιακού.

Τόσο η πορτογαλική «Record» όσο και η ιστοσελίδα «vg.no» από την πατρίδα του ποδοσφαιριστή, τη Νορβηγία, κάνουν αναφορά στον Νορβηγό άσο των νταμπλούχων Ελλάδας, με την Μπενφίκα να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μάξι Περέιρα που έμεινε ελεύθερος έχοντας αρνηθεί ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο.

«Καταλαβαίνεται ότι δεν μπορώ να κάνω οποιοδήποτε σχόλιο επ' αυτού...» ήταν η λιτή δήλωση του Ομάρ στο «vg.no» όταν ρωτήθηκε για τα όσα αναφέρονταν στην Πορτογαλία περί του ενδιαφέροντος των «αετών», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο ατζέντης του παίκτη, Τζμ Σολμπάκεν που αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα