Γοδόι διετίας στον Ατρόμητο

Γοδόι διετίας στον Ατρόμητο

Νίκος Τσιώκος
Γοδόι διετίας στον Ατρόμητο

bet365

Την απόκτηση του Γοδόι για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, με τον Αργεντινό να στέλνει στα γραφεία της ΠΑΕ υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.

Ένα σημαντικό... εργαλείο πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Φερνάντο Γοδόι για τα επόμενα δύο χρόνια, αφού ο Αργεντινός έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο 25χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, όπου ήταν βασικός κι αναντικατάστατος και σε 63 συνολικά συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έκανε πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή και μοίρασε 3 ασίστ. Έτσι, ο σύλλογος των δυτικών προαστίων προχώρησε στην τρίτη μεταγραφή του, καθώς έχουν αποκτηθεί και οι Φερνάντο Ουσέρο, Πάπε Εμπό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

H ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά καλοσωρίζει στην οικογένεια της ομάδας μας το «ποδοσφαιρικό μηχανάκι» Φερνάντο Γοδόι (Fernando Godoy).

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής με τα «ακατάπαυστα πνευμόνια» και το γεμάτο ένταση παιχνίδι του, που τον καθιστά πιεστικό για τον αντίπαλο αποτελεί μια ακόμη μετεγγραφική επιτυχία για το αστέρι μας καθώς υπήρξε στόχος και άλλων ομάδων!

Σήμερα απέστειλε στα γραφεία της ΠΑΕ υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του διάρκειας δύο ετών.

Μιλώντας στο atromitosfc.gr ο Φερνάντο Γοδόι δήλωσε τα εξής :«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιοημένος γιατί έρχομαι σε μια ομάδα που μου δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας και να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου με τη φανέλα του Ατρόμητου και να δικαιώσω τους ανθρώπους του γιατί βοηθώντας την ομάδα θα βοηθηθώ κι εγώ. Ήθελα να κάνω το βήμα παραπάνω και ο Ατρόμητος μου δίνει την ευκαιρία να παίξω σε υψηλότερο επίπεδο εκπληρώνοντας και τους προσωπικούς μου στόχους. Γνωρίζω πολύ καλά τη νέα ομάδα μου, την είχα αντίπαλο δύο χρόνια, ξέρω τη δυναμική της και χαίρομαι που γίνομαι κι εγώ μέλος της».

Ο Φερνάντο Γοδόι (γεννήθηκε την 1η Μαϊου 1990) έχει κάνει καριέρα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Αργεντινής, την Ιντεπεντιέντε και κατέκτησε μαζί της το Super Cup Aμερικής. Από το καλοκαίρι του 2013 αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό και πραγματοποίησε συνολικά 59 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Καλώς ήρθε στον Ατρόμητο μας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα