Ντίας: «Η καλύτερη ομάδα η Χιλή»

Ντίας: «Η καλύτερη ομάδα η Χιλή»

Gazzetta team
Ντίας: «Η καλύτερη ομάδα η Χιλή»

bet365

Την πεποίθηση του πως η ομάδα του, η Χιλή, έχει δείξει την καλύτερη εικόνα απ' όλες έως τώρα στο Copa America, εξέφρασε ο μέσος της «la roja», Μαρσέλο Ντίας.

Με 10 τέρματα ενεργητικό, τουλάχιστον διπλάσια από κάθε άλλη ομάδα, και «γαλόνι» την «πεντάρα» επί της Βολιβίας στο τελευταίο παιγνίδι, η οικοδέσποινα της διοργάνωσης βάζει υποψηφιότητα για σημαντική διάκριση.

Αντίπαλος της στα προημιτελικά είναι η Ουρουγουάη, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Ντίας πάντως πιστεύει πως με τον καιρό η ομάδα του βελτιώνεται και εμφανίζεται αισιόδοξος για τη συνέχεια.

«Οι αριθμοί το λένε καθαρά, νομίζω πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα στη φάση των ομίλων. Τώρα ξεκινάει η επόμενη φάση, που κάθε ματς είναι ζωής ή θανάτου και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

Για την Ουρουγουάη ανέφερε: «Είναι πολύ ισχυρός αντίπαλος, γνωρίζουμε πως παίζει. Έχουν ένα εντελώς διαφορετικό στυλ από μας, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό ή κακό. Θα ποντάρουν στις αδυναμίες μας, όμως είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη ζωή μας για να προκριθούμε».

Οι δυο ομάδες αναμετρώνται την Τετάρτη, στον αγώνα που ανοίγει την «αυλαία» των προημιτελικών.

 

Τελευταία Νέα