Τριπλό χτύπημα για Νίκη Βόλου

Τριπλό χτύπημα για Νίκη Βόλου

Gazzetta team
Τριπλό χτύπημα για Νίκη Βόλου

bet365

Την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου, που συνεχίζει την ενίσχυσή της με αμείωτους ρυθμούς.

Η θεσσαλική ομάδα απέκτησε τους Γκαμπά, Γκλαβίνη και Ράπτη. Οι ανακοινώσεις αναφέρουν: «Ανακοινώνεται η συνεργασία της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Γκάμπα. Γεννήθηκε στις 31/3/1995 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ. Ξεκίνησε να αγωνίζεται στην ομάδα του Αίαντα Σούρπης, στη συνέχεια στον Άθλο Αλμυρού, στον Γ.Σ. Αλμυρού και πέρυσι στους Μυρμηδόνες. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γκλαβίνη. Ο Δημήτρης Γκλαβίνης γεννήθηκε στις 11/11/1998 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ. Γέννημα-θρέμμα της ομάδας, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Συλλόγου, στη συνέχεια αγωνίστηκε στους Νέους Αθλητές Νίκης και πέρυσι στην Κ-17 της Π.Α.Ε. ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Ράπτη. Ο Βαγγέλης Ράπτης γεννήθηκε το 2000 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Μαγνησιακού και πέρυσι μεταπήδησε στην Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, όπου αγωνίστηκε με την Κ-15 στο Πρωτάθλημα της Superleague. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

Τελευταία Νέα