Σενάριο για Μπρκιτς και ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Σενάριο για Μπρκιτς και ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ζέλικο Μπρκιτς φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ με τους υποψήφιους να υπερασπίζονται την εστία του από τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει η Live Sport, ο Σέρβος γκολκίπερ που ανήκει στην Ουντινέζε, αλλά αγωνίστηκε δανεικός στην Κάλιαρι την περασμένη αγωνιστική περίοδο εμφανίζεται βάσει σεναρίων από την Ιταλία ως υποψήφιος για να καθίσει κάτω από τα γκολπόστ του Δικεφάλου τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Φρανκ Άρνεσεν φέρεται να έχει έρθει σε επαφή προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του 29χρονου τερματοφύλακα, ενώ δεν αποκλείεται αμφότεροι να συναντήθηκαν στη Δανία στην αναμέτρηση των δύο εθνικών ομάδων στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016.

Ο Μπρκιτς είναι 11 φορές διεθνής με τη Σερβία και έχει αγωνιστεί σε Βοϊβοντίνα, Προλετέρ Νόβι Σαντ, Ουντινέζε, Σιένα και Κάλιαρι. Με την Ουντινέζε δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο στο Φρίουλι επικρατεί μεγάλος ανταγωνισμός, αφού εκτός του βασικού Καρνέζη, υπάρχει και ο ταλαντούχος Σιμόνε Σκουφέτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα