Παναθηναϊκός: Κερδίζει πόντους ο Ανχελέρι

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Κερδίζει πόντους ο Ανχελέρι

bet365

Ο Μάρκος Ανχελέρι ανεβαίνει στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση του σέντερ μπακ, αλλά θα πρέπει να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Ο Αργεντινός αμυντικός φαίνεται πως κερδίζει πόντους και το όνομά του παίζει πλέον δίπλα σε αυτά των Σπάχιτς και Σιανί για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Γκόρντον Σίλντενφελντ στην καρδιά της «πράσινης» άμυνας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Goal, το Τριφύλλι έχει ταβάνι τις 800 χιλιάδες ευρώ για την ενίσχυσή του στη συγκεκριμένη θέση και με δεδομένο ότι ο 32χρονος στόπερ έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη με τη Μάλαγα, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες. Η ισπανική ομάδα αξιώνει περί τις 600 χιλιάδες ευρώ για να τον παραχωρήσει και μπορεί το ποσό να είναι διαπραγματεύσιμο, όμως θα πρέπει να ρίξει και τις απαιτήσεις του ο Ανχελέρι για να γίνει το deal.

Το κασέ του πρώην παίκτη της Εστουδιάντες είναι κοντά στις 500 χιλιάδες ευρώ και θα πρέπει να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του (κοντά στις 300 χιλιάδες) για να προχωρήσει η υπόθεση. Πρόβλημα σε αυτό μπορεί να παίξει τόσο το ενδιαφέρον από ομάδες του Μεξικού, αλλά και των Φοιτητών που βλέπουν με καλό μάτι την επιστροφή του στην Αργεντινή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα