Προς ΑΠΟΕΛ ο Μπαρτολίνι

Αντώνης Σαούλης
Προς ΑΠΟΕΛ ο Μπαρτολίνι

bet365

Ο 33χρονος αμυντικός του Ηρακλή δεν θ' ανανεώσει και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οδεύει προς Κύπρο και ΑΠΟΕΛ.

Ηταν ο αρχηγός της ομάδας. Ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκα με τον Ηρακλή αλλά το συμβόλαιό του δεν θ' ανανεωθεί με τον Αργεντινό να ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο 33χρονος στόπερ φαίνεται πως θα πάει στην Κύπρο και στον ΑΠΟΕΛ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Μπαρτολίνι έχει ήδη δεχθεί κρούση από τον ΑΠΟΕΛ και δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να μεταβεί στην Κύπρο για να ολοκληρώσει το deal. Ετσι μετά από έξι χρόνια στην Ελλάδα ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει στο κυπριακό πρωτάθλημα εάν οι διαπραγματεύσεις έχουν αίσιο τέλος.

Ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός ολοκλήρωσε μια γεμάτη χρονιά, έχοντας 32 συμμετοχές ενώ εκτός από την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα βοήθησε τον Ηρακλή να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας όταν κι αποκλείστηκε από την Ξάνθη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα