Σέφερ: «Είμαι περήφανος για τη Τζαμάικα»

Σέφερ: «Είμαι περήφανος για τη Τζαμάικα»

Gazzetta team
Σέφερ: «Είμαι περήφανος για τη Τζαμάικα»

bet365

Στην ανάγνωση των δυο αντιπάλων πριν τον αγώνα ανάμεσα στην Ουρουγουάη και τη Τζαμάικα, αρκετοί θα προέβλεπαν… «πολλά με λίγα», αναφορικά με το τελικό αποτέλεσμα.

Τελικά οι «σελέστε» έκαμψαν δύσκολα την αντίσταση των «reggae Boyz» με 1-0, κάτι που έκανε τον Γουίνφριντ Σέφερ περήφανο για τη Τζαμάικα.

«Οι παίκτες μου ήταν εξαιρετικοί. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ήμασταν ενεργητικοί, αμυνθήκαμε σωστά και όλα αυτά κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Λατινικής Αμερικής και κάτοχο του τελευταίου Copa America. Είμαι πραγματικά περήφανος για την ομάδα», δήλωσε ο εκλέκτορας της Τζαμάικα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Ταυτόχρονα, διαμαρτυρήθηκε και για το φάουλ, απ’ όπου προήλθε το γκολ της Ουρουγουάης: «Δεν μπορούμε να παίζουμε όπως η Μπαρτσελόνα. Το πρόβλημα μας σήμερα ήταν το πρώτο γκολ, το οποίο, αν δείτε το ριπλέι στην τηλεόραση θα προσέξετε ότι το φάουλ έπρεπε να δοθεί υπέρ μας, όχι υπέρ της Ουρουγουάης», κατέληξε ο Γερμανός προπονητής.

Επόμενος αντίπαλος για τη Τζαμάικα είναι η Παραγουάη το βράδυ της Τρίτης (16/6).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα