«Επίσημα ο ΠΑΟΚ για Κριστοβάο»!

Gazzetta team
«Επίσημα ο ΠΑΟΚ για Κριστοβάο»!

bet365

Δημοσίευμα του πορτογαλικού Τύπου κάνει λόγο για κατάθεση πρότασης από τον ΠΑΟΚ στον προπονητή της δεύτερης ομάδας της Μπενφίκα, Έλντερ Κριστοβάο!

Ο 44χρονος κόουτς, βάσει των όσων αναφέρει η «A' Bola», έχει στα χέρια του προσφορά τόσο από τον «δικέφαλο του βορρά», όσο και από τη Ρέιντζερς για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρρα.

Το ρεπορτάζ των Πορτογάλων κάνει λόγο για επικείμενη συνάντηση του Κριστοβάο με τον πρόεδρο της Μπενφίκα, Λουίς Φελίπε Βιέιρα, προκειμένου να μάθει αν τον χρειάζονται και υπολογίζεται στους «αετούς» και να πάρει την απόφασή του.

Ο Κριστοβάο έχει περάσει από τις Εστορίλ και Πορτιμονένσε (υπηρεσιακός) στη μέχρι στιγμής προπονητική του καριέρα, ενώ όταν ακόμη φορούσε τα εξάταπα, έπαιξε και για τη Λάρισα για μια σεζόν (2005-2006), ενώ έχει περάσει από τις Εστορίλ, Μπενφίκα, Λα Κορούνια, Νιούκαστλ και Παρί Σεν Ζερμέν!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα