Παναθηναϊκός: «Να πως λειτουργεί το σύστημα...»

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: «Να πως λειτουργεί το σύστημα...»

bet365

H κόντρα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού με αφορμή το επεισοδιακό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League συνεχίζεται, με τους «πράσινους» να είναι οργισμένοι με τους μάρτυρες.

Τότε εκτός από τους Γιάννη Αλαφούζο και Βασίλη Κωνσταντίνου που δήλωσαν ότι δέχθηκαν επίθεση από μπράβους του Βαγγέλη Μαρινάκη, είχε υποβάλει μηνύσεις και ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έδωσαν στη δημοσιότητα κάποιες από τις καταθέσεις, για να αποδείξουν πως λειτουργεί το «σύστημα» στο ποδόσφαιρο, τονίζοντας «πως δεν περίμεναν τους κ.κ. Αγραφιώτη, Βρέντζο, Γιαννίκο και Καραπαπά να πουν τα πραγματικά γεγονότα, αλλά τη δική τους αλήθεια» και προσθέτουν ότι «προς απογοήτευσή τους ανάλογη στάση είχαν οι Νίκος Μαχλάς από τον ΟΦΗ, Χρήστος Δάρρας από τον Πανιώνιο, Γιώργος Ζαρκάδας από την Κέρκυρα, Γιάννης Δασκαλάκης από τον Εργοτέλη και Βασίλης Κοντοβαζαινίτης από την Ξάνθη».

Ο Παναθηναϊκός καταγγέλλει πως «… ουδείς από τους μάρτυρες αναφέρθηκε στην επίθεση ούτε και την καταδίκασε ασχέτως αν αυτή αποτυπώθηκε στα έστω και ‘πετσοκομμένα’ επίσημα πρακτικά της Λίγκας», ενώ αναφέρει πως οι καταθέσεις είχαν περιέργως πολλές ομοιότητες «… με τους πάντες να συμφωνούν ότι έφταιγε ο Αλαφούζος που δεν καταδίκασε το πανό περί εμπόρου ηρωίνης και πως ήταν ερειστικός αναφερόμενος στις ‘παρέες’ του προέδρου του Ολυμπιακού», ενώ όλοι «… συμφώνησαν με ένα στόμα ότι ο Βασίλης Κωνσταντίνου άρπαξε ένα ποτήρι και κινήθηκε απειλητικά».

Για τον Παναθηναϊκό προκαλεί απορίες η θέση του κ. Κοντοβαζαινίτη, ο οποίος ισχυρίστηκε πως δεν άκουσε και δεν είδε τίποτα επειδή καθόταν μακριά «… άσχετα αν μιλάμε για γραφεία που ο ένας κάθεται δίπλα στον άλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα