Το παγκόσμιο Summer Camp του Ολυμπιακού!

Το παγκόσμιο Summer Camp του Ολυμπιακού!

Gazzetta team
Το παγκόσμιο Summer Camp του Ολυμπιακού!

bet365

Ο χάρτης των συμμετοχών στο θρυλικό Summer Camp. Εγγραφές από πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, απ' όλη την Ελλάδα και την Αρμενία!

Το "Summer Camp" του Ολυμπιακού το οποίο θα διεξαχθεί σε δυο περιόδους (15-19/6 και 22-26/6) στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη συγκεντρώνει τα βλέμματα απ' όλη την Ελλάδα αλλά και την Αμερική και την Αρμενία.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Παγκόσμιο είναι και φέτος το ενδιαφέρον για το "Summer Camp" του Ολυμπιακού το οποίο θα διεξαχθεί σε δυο περιόδους (15-19/6 και 22-26/6) στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη. Η διοργάνωση που μετράει 15 χρόνια ιστορίας έχει γίνει πλέον θεσμός και κάθε χρόνο συγκεντρώνει τα βλέμματα όλης της υφηλίου! Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά με πολύ καλό ρυθμό και υπάρχουν κρατήσεις από παιδιά που διαμένουν στο εξωτερικό και φυσικά στην Ελλάδα.

Οι ΗΠΑ έχουν την τιμητική τους και φέτος στο Camp! Στις δυο περιόδους θα έρθουν στην Ελλάδα για να ζήσουν την μοναδική εμπειρία του Summer Camp του Ολυμπιακού παιδιά από το Σικάγο, από την Βοστώνη, το Λος Άντζελες και το Νιου Τζέρσεϊ. Εκτός από τις ΗΠΑ θα έρθουν και παιδιά από την Αρμενία!

Από την Ελλάδα φυσικά οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές και από δεκάδες σημεία της χώρας. Ενδεικτικά αναφέρουμε την Αίγινα, την Σαλαμίνα, την Κόρινθο, την Άρτα, την Αράχωβα, τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, την Πάτρα, το Γυμνό και τον Οξύλινθο Ευβοίας, την Κοζάνη, το Πλωμάρι Λέσβου, τα Χανιά, το Αγρίνιο, την Λαμία, το Ρέθυμνο, τον Πόρο, την Σύρο, την Φωκίδα και τα Τρίκαλα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στα Summer Camp του Ολυμπιακού συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια από 5 έως 16 ετών.


Περίοδοι
Α΄: 15-19 Ιουνίου
Β΄: 22-26 Ιουνίου

Πληροφορίες και ενημέρωση για τα Summer Camps
Από Δευτέρα έως και Παρασκευή (10:00-17:00)
Τηλέφωνο: 210-3418000 (10:00-17:00)
Fax: 210-3418002
Email: [email protected]».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα