Tο λάθος του Περέιρα με το ταξίδι

Tο λάθος του Περέιρα με το ταξίδι

Tο λάθος του Περέιρα με το ταξίδι

bet365

Η αποκάλυψη του Gazzetta.gr για το ταξίδι του Bίτορ Περέιρα στην Σκωτία πριν τελειώσει η σεζόν με τον Ολυμπιακό επιβαρύνει την θέση του Πορτογάλου για το μέλλον του στην ομάδα.

Στις 18 Μαϊου το Gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά για το ταξίδι του Βίτορ Περέιρα στην Σκωτία και πιο συγκεκριμένα στην Γλασκώβη. Ενα ταξίδι - αστραπή το οποίο σύμφωνα με τους συμπατριώτες του ήταν για επαφές. Σας είχαμε αναφέρει για τις επαφές του με τους Ρέιντζερς, με τις πληροφορίες τότε να τον θέλουν να παρακολουθεί τον Βούτσκιτς. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια ο Βίτορ Περέιρα ταξίδεψε στην Γλασκώβη για να κάνει επαφές με την ομάδα αυτή πριν ακόμα τελειώσει η σεζόν του με τον Ολυμπιακό, μιας και μετά από μερικές μέρες υπήρχε ο τελικός με την Ξάνθη!

Προ ημερών οι Σκωτσέζοι έδιναν στο στοίχημα (!) τον Περέιρα ως πιθανό νέο προπονητή των Ρέιντζερς (και μάλιστα πέμπτο φαβορί με 7 προς 1) με τον Τύπο της χώρας λίγες ώρες μετά να τον έχει δυνατά στους υποψήφιους. Κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι. Προφανώς και η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε την δυσαρέσκεια των «ερυθρολεύκων» μιας και ο Περέιρα και συμβόλαιο έχει με τον Ολυμπιακό αλλά είχε αρχίσει τις συζητήσεις πριν καν τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα.

Συζητήσεις που δεν αφορούσαν μόνο στην Ρέιντζερς. Υπενθυμίζεται πως για εκείνο το ταξίδι του Περέιρα ο Ολυμπιακός είχε τονίσει πως δεν είχε να κάνει με μεταγραφικά θέματα. Επίσης το Gazzetta.gr σας έχει επισημάνει αμέσως μετά τον νικηφόρο τελικό του Ολυμπιακού με την Ξάνθη πως το θέμα Περέιρα ήταν και παρέμενε ανοιχτό στο Λιμάνι... Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε πείσει παρά το νταμπλ και έτσι από τότε όλα τα ενδεχόμενα ήταν ανοιχτά...

Έκτοτε επισήμως η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έκανε καμία δήλωση στήριξης στον Βίτορ Περέιρα. Και σε ένα διάστημα που δεν είχε καν προκύψει η δυσαρέσκεια λόγω... Σκωτίας. Πρόσφατα σας είχαμε τονίσει το πως η παραμονή του έμπειρου τεχνικού δεν είχε οριστικοποιηθεί. Τα προσεχή 24ωρα σίγουρα αναμένονται κρίσιμα. Τα νεότερα θα έρθουν λίαν συντόμως, με τον Ίβηρα τεχνικό να εξακολουθεί να είναι σε καθεστώς πλήρους αβεβαιότητας. Και φυσικά εφόσον δεν συνεχίσει -κάτι που δεν είναι διόλου απίθανο- η επόμενη επιλογή λογικά θα είναι από την Ιβηρική και πιθανώς Ισπανός...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα