Στο Αγρίνιο ο Πόντες

Αντώνης Σαούλης
Στο Αγρίνιο ο Πόντες

bet365

Ο 42χρονος τεχνικός βρέθηκε στην Ελλάδα και στο Αγρίνιο και συζητάει με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού. Υπάρχουν κι άλλοι στην λίστα.

Το όνομά του δεν είναι καινούργιο. Ο Λιονέλ Πόντες είναι μέσα στις περιπτώσεις που εξετάζουν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Η είδηση είναι πως ο 42χρονος Πορτογάλος από την Τετάρτη βρίσκεται στην Ελλάδα και στο Αγρίνιο για να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας από κοντά.

Ο Πόντες μίλησε με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού αλλά αυτό δε σημαίνει πως συμφώνησαν κι όλες. Προφανώς και είναι φαβορί για την ώρα ο Πορτογάλος αλλά οι άνθρωποι του Αγρινίου θέλουν να εξετάσουν κι άλλες περιπτώσεις. Το ταξίδι ήταν... αστραπή μιας ο Πόντες επέστρεψε στην πατρίδα του το βράδυ της ίδιας μέρας.

Deal δεν υπήρξε. Αλλά η υπόθεση-προπονητής στον Παναιτωλικό θα τελειώσει άμεσα. Οι άνθρωποι του συλλόγου θα έχουν επαφές και με άλλους τεχνικούς αλλά όπως γράφουμε ο Πόντες είναι το φαβορί. Και αν δεν αλλάξουν δραματικά οι εξελίξεις θα είναι και ο επόμενος προπονητής του Παναιτωλικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα