Πλέι οφ: Μάχη για την 2η θέση

Gazzetta team
Πλέι οφ: Μάχη για την 2η θέση

bet365

Με την 5η αγωνιστική και τους αγώνες Παναθηναϊκού - Αστέρα (18:15 - Νovasports 2) και ( 20:30 - Νovasports 1) συνεχίζονται σήμερα τα πλέι οφ της Super League.

Στη... σκιά της μεταγραφικής βόμβας με τον Εσιέν, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 18:15 τον Αστέρα, ο οποίος έχει βαθμολογικό κίνητρο αντίθετα με τους «πράσινους» που έχουν προκριθεί στο Champions League. Οι Αρκάδες βρίσκονται στη δεύτερη θέση και σκοπός τους είναι να μείνουν εκεί μέχρι to τέλος και να εξασφαλίσουν την απευθείας συμμετοχή τους στους ομίλους του Εuropa League.

Αρκετές απουσίες και για τις δύο ομάδες, με τους Πέτριτς, Κλωναρίδη, Σίλντενφελντ, Χουχούμη, Πράνιτς και Μπούρμπο εκτός για τους γηπεδούχους. Κουρμπέλης, Λούι, Γκοϊάν, Μπαράλες, Μάσα, Πάρα και Μπαντιμπανγκά οι απόντες για τους φιλοξενούμενους.

Η μάχη της Τούμπας

Την πρώτη νίκη στα πλέι οφ αναζητούν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος στις 20:30 στην Τούμπα.
Τόσο ο «δικέφαλος του Βορρά», όσο και ο Ατρόμητος έχουν δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα πρώτα τέσσερα ματς, ενώ έχουν πετύχει μόλις ένα 1 γκολ και έχουν δεχθεί τέσσερα.

Μοναδική απουσία για τον Ατρόμητο είναι ο Κοντοές, ενώ ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Γλύκο, Σαλπιγγίδη, Δεληγιαννίδη, Παπαγιαννόπουλο και τον Γκολάσα που αποχώρησε με ειδική άδεια για το Ισραήλ.

 

Τελευταία Νέα