«Θέλει MLS ο Εσιέν»

«Θέλει MLS ο Εσιέν»

Gazzetta team
«Θέλει MLS ο Εσιέν»

bet365

Η Gazzetta Dello Sport υποστηρίζει ότι ο Μίκαελ Εσιέν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS παρά τις ευρωπαϊκές προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Τις τελευταίες δέκα ημέρες, το θέμα του Μίκαελ Εσιέν και του Παναθηναϊκού έχει «σηκωθεί» πολύ ψηλά από τον ελληνικό Τύπο, χωρίς ωστόσο οι «πράσινοι να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν κάτι επίσημα…

Μάλιστα η φημολογούμενη άφιξη του στην Αθήνα, παίρνει συνεχώς παρατάσεις, ενώ την Παρασκευή η Gazzetta Dello Sport φιλοξένησε ένα δημοσίευμα για το μέλλον του Γκανέζου άσου.

Σε αυτό τονίζεται ότι επιθυμία του έμπειρου μέσου είναι να μετακόμισε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στο MLS παρά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του από την Λέστερ και την Γουέστ Μπρομ.

Το όνομα του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει πουθενά και πρώτο φαβορί όπως αναφέρεται είναι η ομάδα του Ντάλας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα