Από τη... χειρότερη 11άδα του Championnat, στη Λίβερπουλ!

Από τη... χειρότερη 11άδα του Championnat, στη Λίβερπουλ!

bet365

Ο Ντίβοκ Ορίζει μετακομίζει το καλοκαίρι στο «Άνφιλντ» για να βοηθήσει στο επιθετικό πρόβλημα της Λίβερπουλ, όμως, η «Equipe» τον συμπεριέλαβε στη χειρότερη 11άδα του φετινού Championnat!

Ο νεαρός φορ αποκτήθηκε από τους «κόκκινους» πέρυσι κι έμεινε στη Λιλ με τη μορφή δανεισμού για να παίξει ακόμα μια γεμάτη σεζόν και να μετπηδήσει πλέον στο Λίβερπουλ ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Παρ' όλα αυτά, ο Ορίζι, αν και οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέβηκαν αρκετά έπειτα και από τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, σκόραρε μόλις 8 φορές σε 33 εμφανίσεις στο Championnat, κάνοντας μάλιστα πέντε μήνες για να βρει δίχτυα από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι τον φετινό Μάρτιο!

Η «Equipe» τον συμπεριέλαβε στη χειρότερη 11άδα του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε στη Γαλλία, βάσει της βαθμολογίας που του έδινε κάθε εβδομάδα έπειτα από κάθε εμφάνιση που πραγματοποιούσε με τη φανέλα της Λιλ.

Με τον Στάριτζ να επιστρέφει τον Οκτώβριο, τον Στέρλινγκ πιθανότατα σε άλλη ομάδα και τους Μπαλοτέλι και Λάμπερτ αποδεδειγμένα να μην μπορούν να βοηθήσουν, ο Μπρένταν Ρότζερς (αν είναι και την επόμενη σεζόν στον πάγκο), αντιλαμβάνεται πως ίσως προστεθεί ακόμα ένα πρόβλημα στην ήδη προβληματική γραμμή κρούσης της ομάδας...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα