Ζαρμπάνο: «Είμαστε σε επαφές με Ολυμπιακό»

Ζαρμπάνο: «Είμαστε σε επαφές με Ολυμπιακό»

bet365

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Τζένοα μιλάει στο Gazzetta.gr για τις οφειλές της ομάδας προς τον Ολυμπιακό ενώ διαψεύδει πως στο deal θα μπει ο Ταχτσίδης.

Ο Αλεσάντρο Ζαρμπάνο σε δηλώσεις του στο Gazzetta.gr επιβεβαίωσε τις αναφορές του ιταλικού Τύπου για επαφές της Τζένοα με τον Ολυμπιακό σχετικά με τις οφειλές για την μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη. Οφειλές οι οποίες εκκρεμούν εδώ και πολύ καιρό. «Είμαστε σε καλό δρόμο με τον Ολυμπιακό για το χρέος για τον Φετφατζίδη. Κάνουμε διαρκώς συζητήσεις με την ελληνική ομάδα και πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά ως προς την καταβολή των χρημάτων. Είμαστε σε επαφές και είμαστε αισιόδοξοι», επισήμανε σχετικά.

Ως προς την περίπτωση του Παναγιώτη Ταχτσίδη ήταν κατηγορηματικός. «Δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση και καμία περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο. Με βάση τα δεδομένα που έχουμε έως τώρα πρόκειται μόνο για φήμες και για σενάρια. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Ταχτσίδη και Ολυμπιακό. Και φυσικά δεν έχει γίνει καμία τέτοια κουβέντα πάνω στις επαφές που έχουμε κάνει για τα χρήματα που οφείλουμε», υποστήριξε ο Ζαρμπάνο σε μία συνέχεια των πληροφοριών που θέλουν τον Ολυμπιακό να αξιώνει τα χρήματά του και όχι παίκτες.

Η ομάδα της Τζένοα πάντως σύμφωνα και με την ανακοίνωση της ιταλικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν παίρνει άδεια για να μετάσχει στην Ευρώπη τη νέα χρονιά. Μία εξέλιξη που μόνο θετική δεν είναι για τους Γενοβέζους, που εκτός από τον Ολυμπιακό έχουν χρωστούμενα και σε άλλους συλλόγους, όπως την Μπόκα Τζούνιορς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα