Πρόταση Λουντογκόρετς για Γκομές

Πρόταση Λουντογκόρετς για Γκομές

bet365

Για την απόκτηση του 30χρονου μπακ της Κέρκυρας, κινείται η Λουντογκόρετς. Έχει έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, μένει να τα βρει με τους «Φαίακες».

Πρόταση από τους πρωταθλητές Βουλγαρίας έχει στα χέρια του ο Μάθιου Γκομές της Κέρκυρας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει επέλθει συμφωνία και απομένει η συγκατάθεση των «Φαιάκων» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Γάλλος μπακ, έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με την παρουσία του στη Κέρκυρα την φετινή σεζόν και οι εμφανίσεις του αυτές έφεραν την πρόταση από την Λουντογκόρετς.

Ήδη ο ποδοσφαιριστής φέρεται να τα έχει βρει με την ομάδα που την σεζόν αυτή αγωνίστηκε και στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η πρόταση που του έχει γίνει είναι εξαιρετική. Ακόμα, το γεγονός ότι πρόκειται για σύλλογο που είναι πολύ πιθανό και τη νέα χρονιά να δώσει το παρών στους ομίλους της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης, κάνει τον Γκομές να θέλει να αγωνιστεί εκεί, καθώς αυτό θα είναι και το τελευταίο του καλό συμβόλαιο μιας και έχει φτάσει ήδη στα 30...

Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή πρέπει να συμφωνήσει και η Κέρκυρα. Ο ποδοσδαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «Φαίακες», ωστόσο δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να σταθούν εμπόδιο σε αυτή την πρόκληση που υπάρχει για τον έμπειρο μπακ. Έτσι, έχουν την διάθεση να τα βρουν με τους Βούλγαρους και να προχωρήσει η μεταγραφή, αρκεί φυσικά να ικανοποιηθούν στο οικονομικό κομμάτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα