Ένα φαβορί, η κάτοχος και δύο τολμηροί αντίπαλοι...

Ένα φαβορί, η κάτοχος και δύο τολμηροί αντίπαλοι...

bet365

Τα παραπάνω περιγράφουν λακωνικά τους πρώτους ημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ απόψε σε Νάπολι και Σεβίλλη, τις οποίες έχουν επισκεφθεί οι Ντνίπρο και Φιορεντίνα αντίστοιχα...

Στη θεωρία, το μεγάλο φαβορί βάσει και της κλήρωσης, για να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, είναι η Νάπολι. Ο Ράφα Μπενίτεθ θα ήθελε ν' αφήσει τους «παρτενοπέι» με μια μεγάλη επιτυχία, η οποία, εφόσον το όνειρο πάρει σάρκα και οστά, θα είναι η πρώτη έπειτα από το 1989!

Από την πλευρά της, η Ντνίπρο ταξίδεψε στην Ιταλία με ταπεινότητα αλλά και τόλμη από τη στιγμή που φέτος έχει κάνει αξιοσημείωτη πορεία και κυνηγάει πλέον μια θέση για τον μεγάλο τελικό σε μια εξέλιξη που στην αρχή της σεζόν ουδείς θα μπορούσε να φανταστεί...Το κακό για τους Ουκρανούς, είναι πως η Νάπολι είναι αήττητη στα τελευταία 12 εντός έδρας ματς, έχοντας πάρει τη νίκη στα εννέα από αυτά. Μαζούκ, Ζοζούλια και Σακόφ είναι εκτός για τη Ντνίπρο, ενώ η Νάπολι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γκαργκάνο, Μίτσου, Ζουνίγκα και Ντε Γκούζμαν.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Φιορεντίνα που φέτος τα έχει δώσει όλα στην Ευρώπη και έχει παρουσιάσει απόλυτα ανταγωνιστικό πρόσωπο, φιλοξενείται από τη Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Το σύνολο του Βιντσέντζο Μοντέλα έφτασε στα ημιτελικά ξεπερνώντας το εμπόδιο της Ντιναμό Κιέβου, ενώ η Σεβίλλη, αφού πρώτα έκανε ανατροπή στο πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της απέναντι στη Ζενίτ, φρόντισε να μην ηττηθεί στον επαναληπτικό και να περάσει σαν...κυρία στους «4». Οι Ανδαλουσιανοί ευελπιστούν να γίνουν η πρώτη ομάδα με τέσσερις κατακτήσεις Κυπέλλου UEFA/Γιουρόπα Λιγκ, έχουν για σήμερα αμφίβολο τον Μπέτο, ενώ εκτός έμεινε ο Παρέχα.

Η Φιορεντίνα, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπουμπακάρ και Ρόσι.

Και τα δύο ματς κάνουν σέντρα στις 22:05.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα