«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για Χαμαλάινεν»

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για Χαμαλάινεν»

Gazzetta team
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για Χαμαλάινεν»

bet365

Για τον διεθνή μεσοεπιθετικό της Λεχ Πόζναν, Κάσπερ Χαμαλάινεν ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρουν στην Πολωνία.

Μία από τις θέσεις που θα ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, είναι και αυτή του κέντρου και συγκεκριμένα αυτής που θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης.

Μάλιστα, το «onet.pl» επικαλούμενο ελληνικά ΜΜΕ αναφέρει πως μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι «πράσινοι» είναι του Κάσπερ Χαμαλάινεν που αγωνίζεται στην Λεχ Πόζναν και το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο.

Κάτι που σημαίνει οτι ο Παναθηναϊκός με την κατάλληλη τακτική μπορεί είτε να πάρει τον 28χρονο επιθετικό μέσο, είτε ως ελεύθερο, είτε πληρώνοντας ένα μικρό χρηματικό ποσό στην Πολωνική ομάδα.

Ο Κάσπερ Χαμαλάινεν από το 2013 μέχρι σήμερα έχει 20 γκολ σε 75 συμμετοχές, ενώ με την Εθνική Φινλανδίας έχει 8 τέρματα σε 43 ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα