Εξετάζει Ταϊντέρ ο Ολυμπιακός (vid)

Εξετάζει Ταϊντέρ ο Ολυμπιακός (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός κοιτάει στην Ιταλία για μεταγραφική ενίσχυση κι ένα από τα ονόματα που εξετάζονται είναι αυτό του Σαφίρ Ταϊντέρ της Ίντερ.

Την περίπτωση του Αλγερινού μέσου της Ίντερ, Σαφίρ Ταϊντέρ κοιτάει ο Ολυμπιακός. Όπως αναφέρει η Gazzetta.it οι πρωταθλητές και η Τορίνο παρακολουθούν τον 23χρονο άσο ο οποίος αγωνίζεται στην Σασουόλο με την μορφή δανεισμού από την Ίντερ.

Οι Πειραιώτες θα ψαχτούν για παίκτη στο κέντρο, αφού τόσο ο Μιλιβόγεβιτς όσο και ο Εντινγκά δεν είναι σίγουρο ότι θα βρίσκονται και τη νέα σεζόν στην ομάδα. Επίσης, ο Κασάμι αν φέρει πρόταση θα παραχωρηθεί και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Μανιάτης δύσκολα θα είναι απόλυτα έτοιμος με την έναρξη της νέας σεζόν κάνει επιτακτική την ενίσχυση στα χαφ.

Ο Ταϊντέρ ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκρενόμπλ το 2010 και από το 2011 βρίσκεται στην Ιταλία, αρχικά για την Μπολόνια στην οποία έμεινε για δύο χρονιές.

Η Ίντερ τον απέκτησε τον Αύγουστο του 2013 έναντι του ποσού των 5,5 εκατ. ευρώ και την επόμενη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός αρχικά σε Σαουθάμπτον και στη συνέχεια στην Σασουόλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα