To «καυτό» καλοκαίρι του «Φέτφα»

Δημήτρης Τομαράς
To «καυτό» καλοκαίρι του «Φέτφα»

bet365

Η πλευρά του Φετφατζίδη δεν ασχολείται με το τι γράφεται για το μέλλον του στον Ολυμπιακό και περιμένει τις εξελίξεις του Ιουνίου, όπου και θα γίνουν οι επόμενες συζητήσεις.

Εδώ και περίπου έξι μήνες ο «Φέτφα» καθώς και οι Κονέ, Ταχτσίδης και Χριστοδουλόπουλος (σ.σ. και εσχάτως ο Οικονόμου) συνδέονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τον Ολυμπιακό. Τις τελευταίες ημέρες έχουν αυξηθεί τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον Γιάννη Φετφατζίδη να έχει ουκ ολίγες πιθανότητες για επιστροφή στον Ολυμπιακό λόγω των οφειλών της Τζένοα προς τους Πειραιώτες. Τα πράγματα και τα δεδομένα όμως δεν είναι τόσο απλά. Ο διεθνής εξτρέμ έχει συμβόλαιο με την Τζένοα που φέτος τον είχε δώσει δανεικό στην Κιέβο Βερόνα. Ανεξαρτήτως των οφειλών της (σ.σ. προς τον Ολυμπιακό είναι πάνω από 3 εκατ. ευρώ) όποιος σύλλογος θέλει τον παίκτη θα πρέπει να μιλήσει απευθείας μαζί της για το ενδεχόμενο της απόκτησής του.

Και το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Ολυμπιακό. Οι Γενοβέζοι μόνο αδιάφοροι δεν είναι στην πιθανότητα να δώσουν με μεταγραφή τον Φετφατζίδη, έχοντας ως προτίμηση το ιταλικό πρωτάθλημα ενώ υπάρχει και η προοπτική της Αγγλίας. Θα πρέπει βέβαια να είναι στα επιθυμητά για εκείνους οικονομικά επίπεδα. Έτσι ώστε να συναινέσουν στην μετακίνηση του παίκτη. Οι επόμενες κουβέντες της Τζένοα με την μεριά του παίκτη πρόκειται να γίνουν τον Ιούνιο. Ανάλογα με την ζήτηση που θα έχει ο Φετφατζίδης και τον προγραμματισμό που θα υπάρχει για τη νέα χρονιά (σ.σ. το εάν θα μπορεί να βρει ξανά χώρο στο ρόστερ της ή όχι) θα κριθεί και η τύχη του. Είτε θα υπάρξει νέος δανεισμός ή μεταγραφή με τους καλύτερους δυνατούς για την Τζένοα οικονομικούς όρους.

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως δεν ασχολείται -όπως και το περιβάλλον του- με τα όσα γράφονται για εκείνον και τον Ολυμπιακό. Επιδιώκει να παραμείνει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του στην Ιταλία και την Εθνική. Επίσης παραμένει πρώτο μέλημά του να βρει τον... δρόμο του στο ιταλικό πρωτάθλημα είτε με την καθιέρωσή του στην Τζένοα είτε σε κάποιον άλλον σύλλογο της χώρας. Και όλα αυτά και ενώ οι Πειραιώτες καλά καλά δεν έχουν καταλήξει στις αποφάσεις τους για τους παίκτες του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού. Πόσο μάλλον για τους μεταγραφικούς στόχους... Το φετινό καλοκαίρι πάντως αναμένεται να είναι... καυτό για τον Φετφατζίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα