Διπλή εκπροσώπηση στο Μουντιάλ Γυναικών!

Θάνος Σαρρής
Διπλή εκπροσώπηση στο Μουντιάλ Γυναικών!

bet365

Η Θάλια Μήτση και η Χρυσούλα Κουρομπίλια θα εκπροσωπήσουν την ελληνική διαιτησία στο Μουντιάλ γυναικών του 2015, που θα γίνει στον Καναδά.

Η FIFA ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στην μεγάλη διοργάνωση γυναικείου ποδοσφαίρου το καλοκαίρι στον Καναδά, με δύο Ελληνίδες να βρίσκονται ανάμεσά τους.

Πρόκειται για την διεθνή διαιτητή Ευθαλία Μήτση, η οποία είχε συμμετάσχει και στο προηγούμενο Μουντιάλ του 2011, ενώ διαιτήτευσε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αλλά και για την βοηθό Χρυσούλα Κουρομπίλια, γνωστή από τις παρουσίες της σε ματς της Σούπερ Λιγκ.

Προκαλεί πάντως ιδιαίτερη εντύπωση το ότι η Μήτση, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια διευθύνει ματς σε μεγάλα τουρνουά του εξωτερικού, συνεχίζει να αγνοείται επιδεικτικά από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, αφού στην Ελλάδα έχει καθηλωθεί στη Β' Εθνική από το 2008. Πιθανότατα, η καταγγελία που είχε κάνει παλιότερα στη FIFA για την ελληνική Ομοσπονδία, να έχει παίξει το ρόλο της. Η ΕΠΟ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, η οποία δεν επικεντρώνεται στο μεγάλο γεγονός του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά στα σεμινάρια που προηγούνται!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Στη Ζυρίχη θα μεταβούν στις 20 Απριλίου 2015 η διεθνής διαιτητής Ευθαλία Μήτση και η διεθνής βοηθός Χρυσούλα Κουρομπύλια προκειμένου να λάβουν μέρος στο ειδικό σεμινάριο προετοιμασίας που διοργανώνει η Επιτροπή Διαιτησίας της FIFA ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2015. Αμφότερες έχουν επιλεγεί στην τελική λίστα της FIFA και θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του FIFA WWC Canada 2015.

 

Τελευταία Νέα