Ολυμπιακός: Το χρέος για Φετφατζίδη και ο Ταχτσίδης

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Το χρέος για Φετφατζίδη και ο Ταχτσίδης

bet365

Η Τζένοα δεν έχει ακόμη εξοφλήσει ένα μεγάλο ποσό από τα χρήματα που οφείλει στον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη και δεν αποκλείεται να προσφέρει έμψυχα ανταλλάγματα για να το καλύψει.

Η ιταλική ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη οικονομικά περίοδο και όπως αναφέρει η SportDay, έχουν εξοφλήσει ένα πολύ μικρό ποσό από τα 4 συνολικά εκατομμύρια της μεταγραφής, κοντά στις 100-200 χιλιάδες.

Γι' αυτόν το λόγο τον περασμένο χειμώνα προσπάθησαν να κάνουν νέα συμφωνία με τους Πειραιώτες, δίνοντας ως αντάλλαγμα τον Ατσέρμπι, όμως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ αδιάλλακτοι στο θέμα. Οι Γενοβέζοι έχουν το... φόβο της FIFA και της πιθανότητας αφαίρεσης βαθμών.

Οι Γκριφόνι είναι πολύ πιθανόν εν τέλει να ανοίξουν τα ταμεία τους, ωστόσο δεν αποκλείεται σύντομα να επανέλθουν με νέα πρόταση που θα περιλαμβάνει έμψυχα ανταλλάγματα, μέσα στους οποίους ενδέχεται να είναι τόσο ο ίδιος ο Φετφατζίδης, αλλά και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης που αγωνίζεται ως δανεικός στη Βερόνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα