Κηφισιά - Εθνικός 3-3

Gazzetta team
Κηφισιά - Εθνικός 3-3

bet365

Την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής εξασφάλισε ο Εθνικός που κέρδισε με 5-4 στα πέναλτι (3-3 η κανονική διάρκεια) την Κηφισιά στην έδρα της.

Στον τελικό του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής προκρίθηκε ο Εθνικός. Παρά το γεγονός ότι οι Πειραιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το τέρμα του Γκουτσούλα, εν τούτοις κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 10΄χάρη στην κεφαλιά του Γκορόγια αποτέλεσμα το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 62΄ κατάφεραν για πρώτη φορά στο παιχνίδι να προηγηθούν στο σκορ χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Βελέτης. Όντας καλύτεροι και έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους οι παίκτες του Θύμιου Γεωργούλη στο 73΄ πήραν αέρα δύο τερμάτων χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δωροβίνη κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 1-3.

Έπειτα από την αρνητική για αυτή εξέλιξη η ομάδα του Μάρκου Μαυρομάτη αντέδρασε και κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση. Αρχικά στο 78΄ με την προβολή του Γκουτσούλα και εν συνεχεία στις καθυστερήσεις με το γκολ του Δρυμούση. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 76΄ το συγκρότημα των βορείων προαστίων έχασε πέναλτι με τον Βέρμπη, ενώ στο 94΄ και στο 116΄ο Κολοτούρος και ο Δρυμούσης σημάδεψαν δις τα δοκάρια της εστίας του Βουτσινά, κάτι το οποίο είχε ως συνέπεια οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα πέναλτι.

Εκεί μίλησε η κλάση του Βουτσινά ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι του Γκουτσούλα με τους Σούφλα, Δωροβίνη, Παυλόπουλο, Μπένα και Γούλα να ευστοχούν για τους Πειραιώτες, σ΄αντίθεση με τους γηπεδούχους όπου δίχτυα βρήκαν οι Κολοτούρος, Ματσούκας και Θανόπουλος, δίνοντας με τον τρόπο αυτό την πρόκριση στην ομάδα του.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Παπάζογλου (65’ Καραμπάς), Έσλερ (105’ Παληαρούτας), Τεγούσης, Κολοτούρος, Ανδρίκος, Τσιμικλής (59’ Δρυμούσης), Ματσούκας, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Θανόπουλος

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Τσαραούσης, Ξενιτόπουλος, Μπένα, Κουκούλης, Γούλας, Λεωνιδόπουλος (58’ Δωροβίνης), Τογρού (81’ Σούφλας), Παυλόπουλος, Βελέτης, Γκορόγιας (70’ Παυλάκης)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ Τελευταία Νέα