Μάρκεβιτς: «Την Πέμπτη θα δείξουμε εάν είμαστε καλύτεροι» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Μάρκεβιτς: «Την Πέμπτη θα δείξουμε εάν είμαστε καλύτεροι» (vids)

bet365

Ο Μίρον Μάρκεβιτς τόνισε στην συνέντευξη Τύπου στο Καραϊσκάκη πως την Πέμπτη θα φανεί εάν η Ντνίπρο είναι όντως ανώτερη του Ολυμπιακού. Τι είπε ο Βαλερί Φέντορτσουκ.

Αναλυτικά τι είπε ο τεχνικός της Ντνίπρο:

- Από το πρώτο παιχνίδι έχει περάσει μία εβδομάδα και η ομάδα σας έχει κάνει δεύτερη προετοιμασία. Κατά πόσο έγινε πιο δυνατή η ομάδα σας;

Το αυριανό παιχνίδι θα δείξει κατά πόσο είμαστε καλύτεροι ή όχι. Βέβαια άλλαξαν αρκετά μέσα σε αυτή την εβδομάδα και ο Ολυθμπιακός είναι τελείως διαφορετική ομάδα στο γήπεδό του. Το παιχνίδι θα δείξει.

- Πριν από τρία χρόνια είχατε πάρει με την Μέταλιστ την πρόκριση στο Καραϊσκάκη, έχοντας χάσει στο πρώτο ματς στην Ουκρανία. Με δεδομένο το 2-0 του πρώτου ματς, πιστεύετε ότι η δουλειά σας τώρα θα είναι ευκολότερη;

Σε εκείνο το παιχνίδι ουσιαστικά δεν είχαμε τίποτε άλλο να κάνουμε από το να επιτεθούμε, γιατί έπρεπε να πάρουμε την πρόκριση. Η κατάσταση έχει αλλάξει από τότε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, δεν θα παίξουμε σε καμία περίπτωση για να στηρίξουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, γιατί ο Ολυμπιακός παίζε ιπολύ επιθετικά στην έδρα του. Εμείς δεν θα παίξουμε με πολύ κλειστή άμυνα γιατί θα το πληρώσουμε.

Στην συνέντευξη εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Βαλερί Φέντορτσουκ. Πιο συγκεκριμένα είπε:

- Η Ντνίπρο δεν θα παίξει μόνο για την πόλη της, αλλά και για όλη την Ουκρανία. Κατά πόσο η υποστήριξη όλης της χώρας θα εμπνεύσει την ομάδα σας;

Φυσικά δεν θα παίξουμε μόνο για την ομάδα μας, αλλά και για όλη την χώρα. Αυτές τις δύσκολες μέρες εμείς νιώθουμε τη στήριξη όλη της χώρας και θα κοιτάξουμε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να στηρίξουμε την Ουκρανία.

- Δεν είσαι πολύ καιρό στην ομάδα, κατά πόσο έχεις προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του προπονητή σου;

Προσπαθώ κάθε μέρα να δουλεύω πολύ σκληρά και να ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή και των βοηθών του.

- Κατά πόσον το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα σας γεμίζει με υπερβολική αυτοπεποίθηση για την πρόκριση;

Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο ματς και να συγκεντρωθούμε μόνο στο αυριανό παιχνίδι. Θα παίξουμε για το αποτέλεσμα. Το αυριανό παιχνίδι θα δείξει αν θα περάσουμε στην επόμενη φάση.

- Το παιχνίδι του Ολυμπιακού αντιστοιχούσε σε αυτά που περιμένατε;

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

- Είστε έτοιμοι ψυχολογικά να παίξετε απέναντι σε μία καυτή έδρα; Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο ήττες.

Ο καθένας από τους παίκτες προετοιμάζει τον εαυτό του, ξέρουμε ότι θα υπάρχει μεγάλη στήριξη του κοινού προς τον Ολυμπιακό, αλλά εμείς είμαστε παίκτες και βγαίνουμε για να αγωνιστούμε και να διαχειριστούμε αυτή την πίεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα