Οι Πορτογάλοι έχουν πρωτοσέλιδο τον Κάμπελ! (pics)

Gazzetta team
Οι Πορτογάλοι έχουν πρωτοσέλιδο τον Κάμπελ! (pics)

bet365

Το όνομα του Τζόελ Κάμπελ παίζει στα πρωτοσέλιδα του πορτογαλικού Τύπου, μιας κι η Μπενφίκα είναι η ομάδα που αποτελεί φαβορί για την απόκτησή του.

Η Μπενφίκα φέρεται να αποτελεί φαβορί για την απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ από την Άρσεναλ.

Η «Record», μάλιστα φιλοξενεί την παρουσία του άσου από την Κόστα Ρίκα στο εξώφυλλό της αλλά δεν είναι και τόσο αισιόδοξη για την θετική έκβαση της υπόθεσης.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ τονίζεται ότι οι «αετοί της Λισαβόνας» θέλουν τον παίκτη αλλά στέκονται και στις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι Πορτογάλοι, ο Αρσέν Βενγκέρ παρά του ότι δεν τον χρησιμοποιεί πολύ δεν θέλει να τον αφήσει, ενώ στη συνέχεια γίνεται λόγος και στον Ολυμπιακό και στην περσινή παρουσία του παίκτη στο Λιμάνι, αλλά και στην οικονομική δυνατότητα της διοίκησης των πρωταθλητών Ελλάδας



Στο πρωτοσέλιδο και της A Bola ο Κάμπελ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα