Απορρίφθηκε το αίτημα του ΟΦΗ

Απορρίφθηκε το αίτημα του ΟΦΗ

Gazzetta team
Απορρίφθηκε το αίτημα του ΟΦΗ

bet365

Στον... αέρα ο ΟΦΗ που κινδυνεύει με υποβιβασμό, μετά την απόρριψη από το Πρωτοδικείο της αίτησης για ασφαλιστικά μέτρα.

Τον εφιάλτη του υποβιβασμού αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ μετά και την απόρριψη που γνώρισε το αίτημα του για ασφαλιστικά μέτρα κατά της SuperLeague...

Οι Κρητικοί όχι απλά δεν τήρησαν τους διακανονισμούς με τους Ταυλαρίδη, Ρόνα και Γεωργίου, αλλά κατέθεσε και αίτημα υπαγωγής στο άρθρο 99.

Παρά τις συστάσεις που τους έγιναν δεν συμμορφώθηκαν και έτσι η SuperLeague έχει το δικαίωμα να μην ορίσει τα παιχνίδια τους. Κάτι που αν γίνει για τρία ματς συνεχόμενα θα έχουν την τύχη της Νίκης Βόλου.

Ετσι στο σημερινό Δ. Σ. η Σούπερ Λίγκα αναμένεται, λόγω του άρθρου 35 του ΚΑΠ περί απαγόρευσης προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια, να αποβάλλει τον ΟΦΗ από τους αγώνες για όσο διάστημα διατηρεί την προσωρινή διαταγή που κέρδισε από το πρωτοδικείο Ηρακλείου και αφορούσε τους πιστωτές, με τον ΟΦΗ να έχει προστασία από τους πιστωτές μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου που θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον τους. Μέχρι τότε δηλαδή δεν ενεργοποιούνται οι ποινές που έχουν ζητήσει πρώην ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Ταυλαρίδης, Γεωργίου και Ρόβας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα