ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Απορρίφθηκε το αίτημα του ΟΦΗ

Απορρίφθηκε το αίτημα του ΟΦΗ

Απορρίφθηκε το αίτημα του ΟΦΗ

Στον... αέρα ο ΟΦΗ που κινδυνεύει με υποβιβασμό, μετά την απόρριψη από το Πρωτοδικείο της αίτησης για ασφαλιστικά μέτρα.

Τον εφιάλτη του υποβιβασμού αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ μετά και την απόρριψη που γνώρισε το αίτημα του για ασφαλιστικά μέτρα κατά της SuperLeague...

Οι Κρητικοί όχι απλά δεν τήρησαν τους διακανονισμούς με τους Ταυλαρίδη, Ρόνα και Γεωργίου, αλλά κατέθεσε και αίτημα υπαγωγής στο άρθρο 99.

Παρά τις συστάσεις που τους έγιναν δεν συμμορφώθηκαν και έτσι η SuperLeague έχει το δικαίωμα να μην ορίσει τα παιχνίδια τους. Κάτι που αν γίνει για τρία ματς συνεχόμενα θα έχουν την τύχη της Νίκης Βόλου.

Ετσι στο σημερινό Δ. Σ. η Σούπερ Λίγκα αναμένεται, λόγω του άρθρου 35 του ΚΑΠ περί απαγόρευσης προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια, να αποβάλλει  τον ΟΦΗ από τους αγώνες για όσο διάστημα διατηρεί την προσωρινή διαταγή που κέρδισε από το πρωτοδικείο Ηρακλείου και αφορούσε τους πιστωτές, με τον ΟΦΗ να έχει προστασία από τους πιστωτές μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου που θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον τους. Μέχρι τότε δηλαδή δεν ενεργοποιούνται οι ποινές που έχουν ζητήσει πρώην ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Ταυλαρίδης, Γεωργίου και Ρόβας.