Παναιτωλικός - Πλατανιάς 1-0

Gazzetta team
Παναιτωλικός - Πλατανιάς 1-0

bet365

Ο Παναιτωλικός έχασε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες για μεγάλο σκορ, αλλά τελικά κέρδισε με το «φτωχό» 1-0 τον Πλατανιά και στο φινάλε καρδιοχτύπησε! Ο Μπεχαράνο το γκολ της νίκης!

Τα εύκολα-δύσκολα έκανε ο Παναιτωλικός, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο για την συνέχεια, επικρατώντας του Πλατανιά με 1-0. Οι Αγρινιώτες έφτασαν τους 21 βαθμούς και πλέον κοιτάζουν ακόμα και τα πλέι οφ, ενώ οι Χανιώτες έμειναν στους 15, αλλά έδειξαν πως δύσκολα θα κινδυνέψουν, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς.

Όσον αφορά τα εύκολα-δύσκολα, το λέμε γιατί πραγματικά η ομάδα του Μάκη Χάβου θα μπορεί να νιώθει ακόμα και τυχερή που δεν απώλεσε βαθμούς. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του ματς, όμως έχασαν πολλές και τεράστιες ευκαιρίες, όμως στο τέλος πήραν το τρίποντο και αυτό είναι το σημαντικό.

Ένα αντί για πέντε στο πρώτο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο μέρος, το οποίο ανήκε εξολοκλήρου στον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες μπήκαν από την αρχή με δύναμη και έχαναν την μία ευκαιρία μετά την άλλη, για να κάνουν τελικά στο 24' το 1-0 με τον Μπεχαράνο. Ο για ακόμα μία φορά εξαιρετικός Μαρτίνες έκανε την ασίστ και ο Βολιβιανός με σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Από εκείνο το σημείο και μέχρι να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, τα... καναρίνια έφτασαν πολλές φορές ακόμα στο γκολ, αλλά οι Μύγας και Άλβες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να το πετύχουν.

Τους έσωσε ο Ράφαελ

Ίδιο πρόσωπο και στο δεύτερο μέρος, με τον Παναιτωλικό να έχει τον έλεγχο, να χάνει τις ευκαιρίες, αλλά να μην μπορεί να σκοράρει. Μάλιστα αν δεν είχε τον Ράφαελ τα πράγματα θα ήταν ακόμα πιο δύσκολα, με τον τερματοφύλακα των... καναρινιών να σταματάει στο 59' τον Τσουράκη, ενώ στην κόντρα ο Ολιμπά είπε το δικό του όχι στον Άλβες. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, με το τελευταίο σφύριγμα του Γιάχου να βρίσκει τους γηπεδούχους νικητές.

ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Μπορεί ο Μπεχαράνο να έβαλε το μοναδικό γκολ του αγώνα, αλλά στο πολυτιμότερος θα βάλουμε τον Ράφαελ γιατί στην μοναδική φάση που χρειάστηκε, έκανε αυτό που έπρεπε κρατώντας το πολύτιμο μηδέν για την ομάδα του.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Αφού ο Ράφαελ ήταν πολυτιμότερος, στο ύψος του θα βάλουμε τον σκόρερ Μπεχαράνο, αλλά και τον Ολιμπά, που αν δεν είχε την σημερινή απόδοση, η Πλατανιάς σίγουρα θα είχε δεχθεί περισσότερα τέρματα.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Άλβες ήταν ο αδύναμος κρίκος της επίθεσης του Παναιτωλικού. Για ακόμα μία φορά προσπάθησε και με το παραπάνω, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες.

Η ΓΚΑΦΑ: Οι πολλές ευκαιρίες θα μπορούσαν να μπουν στην γκάφα, καθώς ναι μεν οι δύο τερματοφύλακες τα πήγαν πολύ καλά, αλλά και οι επιθετικοί του Παναιτωλικού και Πλατανιά ήταν το λιγότερο άστοχοι.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Περίπατο για Γιάχο σε ένα εξαιρετικά εύκολο απόγευμα για τον ίδιο.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος, είχε όρεξη να παίξει μπάλα, το έκανε και νίκησε τον Πλατανιά. Από την στιγμή που δεν το πλήρωσε, δεν στέκεται στις χαμένες ευκαιρίες, όμως σίγουρα θα πρέπει να προβληματίσει τον Μάκη Χάβο η ευκολία που χάνουν τις ευκαιρίες για γκολ οι παίκτες του.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Ράφαελ, Κέβιν, Κούσας, Ετζενγκουελέ, Μπεχαράνο, Γοδόι, Καλογέρης (Μαλεζάς 86'), Μύγας (Κόρμπος 61'), Μαρτίνες, Καπέλ, Άλβες (Βασιλείου 69').

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Δημήτρης, Ιτουά, Νέπλιακ, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Τετέ, Μενδρινός (Γιακουμάκης 80'), Μιλούνοβιτς (Φιγκέιρα 71'), Τσουράκης (Τσοντάκης 75'), Ναζλίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα