Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης 1-1

Gazzetta team
Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης 1-1

bet365

Στον... βούρκο της Κομοτηνής, ο Πανθρακικός προηγήθηκε, όμως ο Αστέρας Τρίπολης ισοφάρισε, είχε φάσεις να πάρει και το «διπλό», αλλά το τελικό 1-1 πικραίνει τους γηπεδούχους με την απίστευτη ευκαιρία του Χασομέρη στο 94'! Παραμένουν σε ζώνη υποβιβασμού οι Θράκες.

Θεαματική... λασπομαχία
Η δυνατή βροχή που έπεφτε στην Κομοτηνή μέχρι και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, μετέτρεψε το γήπεδο σε έναν τεράστιο βούρκο, που δυσκόλευε αρκετά τις προσπάθειες των παικτών. Ωστόσο οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα, καθώς βρήκαν τρόπο να κάνουν παιχνίδι, αποφεύγοντας τις πολλές πάσες...

Οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να μπαίνουν πιο δυνατά και να απειλούν με τον Μπαράλες και τον Τσοκάνη, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους ουσιαστικά επίθεση με τον Τζάνη στο 8'. Μάλιστα ο σκόρερ του Πανθρακικού ήταν αυτός που έκανε όλη τη... δουλειά για την ομάδα της Κομοτηνής, καθώς απείλησε άλλες δύο φορές στο 23' και στο 27', χωρίς ωστόσο να έχει την ίδια επιτυχία.

Όσο περνούσε η ώρα όμως, οι Αρκάδες άρχισαν να βελτιώνουν το παιχνίδι τους, να παίζουν και αυτοί με μακρινές μπαλιές και σουτ, απειλώντας την εστία του Αθανασιάδη. Η προειδοποιητική βολή από τον Λούι στο 29' σταμάτησε στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, όχι όμως και το καταπληκτικό σουτ του Γκοϊάν, με το οποίο έγινε το 1-1 στο 31', το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Έπεσε ο ρυθμός, ανέβηκε ο Αστέρας
Στην επανάληψη, ο Αστέρας Τρίπολης ανέβασε την απόδοσή του, κυριάρχησε στον χώρο του κέντρου και ουσιαστικά περιόρισε σε παθητικό ρόλο τους γηπεδούχους. Μπορεί όμως να έφτανε με άνεση έξω από την περιοχή του Αθανασιάδη, αλλά οι προσπάθειές του δεν έβρισκαν στόχο, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση την κεφαλιά του Μπαράλες στο 62'.

Οι αλλαγές που έκαναν όμως οι γηπεδούχοι, σε συνδυασμό με τις πρωτοβουλίες που άρχισε να παίρνει ο Μπαϊκαρά άλλαξαν τα δεδομένα του αγώνα, καθώς οι γηπεδούχοι άρχισαν να γίνονται και πάλι απειλητικοί... Όμως τόσο οι προσπάθειες του Τούρκου, όσο και των Παπαγεωργίου, Ντιγκινί δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα... Ειδικά μάλιστα αυτή του Χασομέρη στις καθυστερήσεις, θα μπορούσε να είχε βγάλει νοκ άουτ τους φιλοξενούμενους αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

MVP: Δεν είναι μόνο το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε ο Γκοϊάν, αλλά και η επέμβασή του στις καθυστερήσεις όταν και είχε το καθαρό μυαλό να κάνει φάουλ κίτρινης κάρτας στον Ντιγκινί που έβγαινε στην αντεπίθεση, σώζοντας την ομάδα του από ένα μεγάλο κίνδυνο.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Τζάνης στο πρώτο ημίχρονο ήταν όλα τα λεφτά για τον Πανθρακικό, καθώς αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου για τον Αστέρα Τρίπολης. Τόσο στο εκτελεστικό κομμάτι, όσο και στο δημιουργικό.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Μπορεί να μπήκε στο 88' αλλά η ευκαιρία που έχασε στο τελευταίο λεπτά των καθυστερήσεων ήταν από αυτές που δεν χάνονταν, στερώντας δύο βαθμούς από την ομάδα του.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο Χασομέρης είχε την ευκαιρία να γίνει ο ήρωας του παιχνιδιού, με την ευκαιρία που είχε στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Προ κενής εστίας όμως έστειλε την μπάλα άουτ, με αποτέλεσμα το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Η διαιτητής Μαντάκης ελέγχεται για την φάση του 34ο λεπτού, όπου θα μπορούσε να δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σανκαρέ για σκληρό μαρκάρισμα. Του έδωσε όμως το... ελαφρυντικό του κακού αγωνιστικού χώρου...

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη. Από την άλλη ο Αστέρας θα μπορούσε και αυτός να είχε φύγει με τους τρεις βαθμούς αν εκμεταλλευόταν την υπεροχή του στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης (67' Χρήστου), Κάσες (88΄Χασομέρης), Παπαγεωργίου, Εμποού, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Τσουμάνης (81΄Πέρεθ), Λαδάκης, Ποτουρίδης.

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λουί, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοιάν, Μουνάφο (71' Γιαννιώτης), Τσοκάνης (85΄Ζησόπουλος), Κουρμπέλης, Μάσα, Φερνάντες, Μπαράλες (60΄Φερνάντες).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα