Νίκολιτς: «Αξίζαμε τη νίκη»

Νίκος Τσιώκος
Νίκολιτς: «Αξίζαμε τη νίκη»

bet365

Ο Μάρκο Νίκολιτς πιστεύει πως η Παρτιζάν άξιζε τη νίκη, στάθηκε στο ότι η ομάδα του δε σκόραρε και ξεχώρισε τους Αργεντινούς ποδοσφαιριστές του Αστέρα.

Στο ματς με τον Αστέρα, στο γεγονός ότι η Παρτιζάν δε σκόραρε και στον Αστέρα αναφέρθηκε ο Μάρκο Νίκολιτς στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των Σέρβων τόνισε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη, ενώ από τον σύλλογο της Τρίπολης ξεχώρισε τους Αργεντινούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο ρόστερ του. «Είχαμε έναν όμορφο αγώνα στο γήπεδο της Παρτιζάν.

Νομίζω ότι η Παρτιζάν έπαιξε καλό παιχνίδι, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες που έδωσαν τον 30ό τους αγώνα στην σεζόν με τόσο μεγάλο κίνητρο. Δυστυχώς χάσαμε πολλές ευκαιρίες και σε ευρωπαϊκο αγώνα δεν πρέπει να χάνουμε τόσες ευκαιρίες. Μας έλειψε μόνο το γκολ. Αξίζαμε την νίκη. Καταφέραμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο μας μακριά από την περιοχή μας.

Σήμερα δεν έπαιξαν αρκετοί παίκτες μας, όπως ο Λάζοβιτς, όμως δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ και αυτό πρεπει να μας ανησυχεί. Χάσαμε ευκαιρίες σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο. Η τύχη μας τα γύρισε στο σέρβικο πρωτάθλημα, όπου βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας. Συγχαρητήρια στον Αστέρα. Είναι πολύ καλή ομάδα και του εύχομαι καλή συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το αν ήταν το καλύτερο ματς της Παρτιζάν: «Ναι, ήταν το καλύτερο ματς όσον αφορά στον έλεγχο και το πρέσινγκ. Όσον αφορά στην ποιότητα, παίξαμε το ίδιο ποιοτικά και σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο».

Για την κούραση: «Νομίζω ότι η κούραση είναι στο κεφάλι και όχι στα πόδια. Τους έδωσα συγχαρητήρια με το τέλος της αναμέτρησης για την πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν. Έπαιξαν πολύ καλά».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη του Αστέρα: «Εγώ πάντα βλέπω την πραγματικότητα. Θα ήθελα να έχω κάποιους, αλλά στην ομάδα του Αστέρα υπάρχουν κορυφαίοι παίκτες όπως οι Αργεντίνοι».

Για το αν δεν έφταιγε μόνο η τύχη, που δεν κέρδισε η Παρτιζάν τον Αστέρα: «Με τον Αστέρα στην Ελλαδα, δεν παίξαμε καλά. Παίξαμε μόνο τα 15-20 πρώτα λεπτά. Σήμερα στο γήπεδο δεν μπήκαν οι καλύτεροι παίκτες μας που είναι η βάση μας. Οι παίκτες μας ήθελαν πολύ να νικήσουν και έχασαν την συγκέντρωση, όπως φάνηκε στο τέλος του παιχνιδιού».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα