Κάμπος: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Gazzetta team
Κάμπος: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

bet365

Ο Πάουλο Κάμπος δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας, αλλά κυρίως από την εικόνα των νεαρών παικτών του Άρη στη νίκη επί του Πανσερραϊκού για το Κύπελλο

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βραζιλιάνος τεχνικός αρχικά είπε τα εξής:

«Οι φίλαθλοι είδαν δύο ομάδες που προσπάθησαν πολύ για το παιχνίδι. Ξέρω το στυλ του Πανσερραϊκού από το 2006. Είναι μία δυνατή ομάδα και πάντα είναι δυνατή. Είπα τους παίκτες ότι πρέπει ν’ αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με μεγάλη αγωνιστικότητα και να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ως τελικό.

Δυστυχώς ο καιρός και ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησαν και τις δύο ομάδες να δουν καλό ποδόσφαιρο. Να συγχαρώ τους παίκτες μου, γιατί έκαναν πολύ καλή δουλειά και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στις Σέρρες. Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα και το επίπεδο της ομάδας.

Για την χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών: «Είδα όλους τους παίκτες που χρησιμοποίησαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Καλαμαριά. Και τα πήγαν καλά. Ήταν μία ευκαιρία να τους δούμε με μία πολύ ομάδα. Οτι ξεκούρασα κάποιους παίκτες, ήταν λόγω των καιρικών συνθηκών, για να αποφύγουμε και τους τραυματισμούς. Για τη φάση που ζητάει πέναλτι ο Πανσερραϊκός. Είναι δύσκολο να πούμε γνώμη, γιατί ήταν πολύ μακριά».

Για τις εμφανίσεις των νεαρών και αν υπάρχει κάποιο κέρδος: «Είμαι περήφανος από την αποφασιστικότητα που έδειξαν όλοι. Είναι μια ομάδα και βοήθησαν όλοι».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ Τελευταία Νέα