Τιάγκο Ριμπέιρο: «Αποτέλεσμα στη Λεωφόρο»

Κώστας Ζάλιαρης
Τιάγκο Ριμπέιρο: «Αποτέλεσμα στη Λεωφόρο»

bet365

Με θετικό τρόπο θέλουν στην Εστορίλ να ολοκληρώσουν τη φετινή τους παρουσία στο Γιουρόπα Λιγκ, με τον πρόεδρο της ομάδας, Τιάγκο Ριμπέιρο να τονίζει πως οι Πορτογάλοι έρχονται στη Λεωφόρο με κίνητρο για τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Εστορίλ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης, με τις δύο ομάδες να έχουν αποχαιρετήσει το θεσμό και να παίζουν ουσιαστικά... για την τιμή των όπλων.

Βέβαια, στην πορτογαλική ομάδα δεν το βλέπουν ακριβώς έτσι και ο πρόεδρος του συλλόγου, Τιάγκο Ριμπέιρο, τόνισε:

«Θέλουμε να αποχαιρετήσουμε τη διοργάνωση με θετικό αποτέλεσμα και σαφώς υπάρχει το κίνητρο σε ένα ευρωπαϊκό ματς. Θέλουμε να κάνουμε καλό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μακάρι να είχαμε πιθανότητες πρόκρισης... Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς, αλλά... Πλέον στόχος είναι το πρωτάθλημα και γι' αυτό θα πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση των παικτών στο ματς με τον Παναθηναϊκό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα