Ρεμ - Γκινγκάμπ 2-3

Ρεμ - Γκινγκάμπ 2-3

bet365

Η Γκινγκάμπ επιβλήθηκε εκτός έδρας 3-2 της Ρεμ και έκανε σερί νικών για πρώτη φορά στη σεζόν.

Για πρώτη φορά στη σεζόν η Γκινγκάμπ κατάφερε να φτάσει σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Η ομάδα του Γκουβερνέκ σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματά της, κυρίως επιθετικά, και πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη 3-2 επί της Ρεμ, που είχε 4 σερί νίκες εντός. Το παιχνίδι, μάλιστα, ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, που πήραν το προβάδισμα μόλις στο 6’.

ΟΝτιέγκο έβγαλε τη σέντρα και ο Σαρμπονιέ, αφού κατέβασε εξαιρετικά, νίκησε με δυνατό σουτ τον Λεσλ για το 1-0! Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα και το πλήρωσαν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μόλις 2 σουτ μέχρι το ημίχρονο, όμως στο 33’ το ένα εξ αυτών βρήκε στόχο, με τον Γιάκομπσεν να κάνει εντυπωσιακά το 1-1 για να γίνει ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Γκινγκάμπ στην Ligue 1! Το σκορ ήταν άδικο, καθώς Σαρμπονιέ (18’), Ντιέγκο (36’, 41’) και Ντεβό (40’) είχαν χάσει μεγάλες ευκαιρίες για την Ρεμ.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 47’ ο Μαντάν έκανε το 1-2. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς στο 68’, όταν ο Άνγκουα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ονιάνγκ και κατέληξε στα δίχτυα του Λεσλ, όμως μέχρι το τέλος οι παίκτες του Γκουβερνέκ ήταν καλύτεροι. Ο Μποβιού είχε δοκάρι στη συνέχεια, ενώ στο 78’ με πανέμορφη ατομική προσπάθεια έκανε το τελικό 2-3.

Ρεμ (Ζαν Λουκ Βασέρ): Πλασίντ, Σινιορίνο, Κοντέ, Τάκαλφρεντ, Μαντί, Ντεβό (85' Γκλομπάρ), Ονιάνγκ, Ντιέγκο, Φορτές (59' Μουκάντζο), Ενγκόγκ (78' Κουρτέ), Σαρμπονιέ

Γκινγκάμπ (Ζοσλέν Γκουβερνέκ): Λεσλ, Γιάκομπσεν, Ανγκουά, Σορμπόν, Λεβέκ, Ντιαλό (23' Σανκαρέ), Ματίς, Γιαταμπαρέ, Ζιρές, Μαντάν (81' Κερμπράτ), Μποβιού

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα