Ρατς: «Πρώτα πρωτάθλημα και μετά Γκινγκάμπ»

Gazzetta team
Ρατς: «Πρώτα πρωτάθλημα και μετά Γκινγκάμπ»

bet365

Μπορεί με νίκη επί της Γκινγκάμπ ο ΠΑΟΚ να περνάει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο ο Ραζβάν Ρατς τόνισε πως όλοι κοιτάζουν πρώτα το πρωτάθλημα.

Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ ανέφερε: «Πρώτα έχουμε τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και εκεί πρέπει να έχουμε το ενδιαφέρον μας και μετά να δούμε τον αγώνα με την Γκινγκάμπ. Έχουμε πρώτα το παιχνίδι της Κυριακής που μπορεί να είναι απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει μεγάλο όνομα, αλλά είναι πολύ δύσκολο όνομα. Το παιχνίδι στην Ευρώπη θα έρθει σε δύο εβδομάδες».

Σκόνδρας: «Ήρθαμε να κερδίσουμε και κερδίσαμε»

Από την πλευρά του ο Γιάννης Σκόνδρας ανέφερε: «Ηρθαμε για να κερδίσουμε. Δε μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν αρκετά επιπόλαιοι. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και για αυτό κερδίσαμε. Αυτή η νίκη έχει μεγάλη σημασία και βαθμολογικά και για εμάς. Ο στόχος είναι να κάνουμε το 2/2 ως στο τέλος. Αυτό κρατάμε από αυτό το παιχνίδι, τους τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί. Δεν έχει σημασία τόσο η απόδοση αλλά οι τρεις βαθμοί. Νομίζω είμαστε καλύτερη ομάδα κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ισως να μπορούσαμε και ένα ακόμα γκολ. Το σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε την Ντιναμό Μινσκ μακριά από την εστία μας. Πήραμε τους τρεις βαθμούς κι αυτό έχει σημασία».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα