Ούτε τους... μισούς δεν θα δει ο Ντι Ματέο

Κώστας Ζάλιαρης
Ούτε τους... μισούς δεν θα δει ο Ντι Ματέο

bet365

Δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι, ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο τίθεται αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του απόψε και δεν θα συναντήσει... ούτε τους μισούς από αυτούς που χρησιμοποίησε τελευταία φορά.

Ο Ιταλός προπονητής, αντιμετωπίζει απόψε την πρώην ομάδα του, με την οποία στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης του 2012.

Έχοντας αναλάβει πλέον την τεχνική ηγεσία της Σάλκε, ο Ντι Ματέο θα υποδεχθεί παλιούς φίλους στην αναμέτρηση με τους «μπλε», ωστόσο, σήμερα, δεν θα δει ούτε τους... μισούς από αυτούς που είχε στην τελευταία του αποστολή στον πάγκο του λονδρέζικου συλλόγου.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς πήρε την απόφαση να τον απομακρύνει λίγες μέρες μετά το 3-0 από τη Γιουβέντους, στις 20/11/2012, με την ομάδα να παρουσιάζει κακό πρόσωπο και να γίνεται η πρώτη που σαν κάτοχος του τροπαίου, αποχωρεί από την αμέσως επόμενη διοργάνωση από τη φάση των ομίλων.

Σε εκείνο το ματς, λοιπόν, ο Ντι Ματέο είχε πάρει στην αποστολή τους: Τσεχ, Άσλεϊ Κόουλ, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Όμπι Μίκελ, Ραμίρες, Αζάρ, Όσκαρ, Μάτα, Μόουζες, Τόρες, Ρομέου, Μαρίν, Τέρνμπουλ, Μπέρτραντ και Πιαζόν.

Από τους 18 εκείνους που έπαιξαν κόντρα στη «Γηραιά Κυρία» και υπέστησαν τη βαριά ήττα, η Τσέλσι έχει πλέον τους 7 στο ρόστερ της έχοντας αλλάξει πρόσωπο και φέροντας την υπόγραφή του Ζοσέ Μουρίνιο.

 

Τελευταία Νέα