Ronaldo vs Messi (vids)

Gazzetta team
Ronaldo vs Messi (vids)

bet365

Με αφορμή την μάχη που δίνουν Μπάρτσα και Ρεάλ να αναδείξουν τους αστέρες τους σαν κορυφαίους, το gazzetta.gr σας θυμίζει την ουσία...!

Τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την ανάδειξή του Μέσι σε κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών στο ισπανικό πρωτάθλημα, μετά το χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στην Σεβίλλη την προηγούμενη αγωνιστική. έχει ξεσπάσει ένας μίνι "πόλεμος" ανάμεσα στους δύο κολοσσούς της Primera Division με απώτερο σκοπό η κάθε μια να αναδείξει περισσότερο τον δικό της σούπερ σταρ.

Ο λόγος φυσικά για την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκουν καθημερινά τρόπους να απασχολήσουν τα μέσα προβάλλοντας η κάθε μια από την πλευρά της το δικό της αστέρι.

Οι ασκοί του Αιόλου άνοιξαν φυσικά μετά την επίτευξη των τριών γκολ του Αργεντινού εις βάρος της Σεβίλλης. Τρια γκολ που τον έφεραν στην κορυφή των σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος με συνολικό αριθμό 253, αφήνοντας πίσω του τον Τέλμο Θάρρα με 251... ή μήπως όχι! Άρθρα που είδαν λίγο αργότερα το φως της δημοσιότητας άφηναν σκιές για το κατά πόσο τελικά ο Μέσι είναι πρώτος, μιας και καταλόγιζαν περισσότερα γκολ στον Τέλμο Θάρρα.

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα με την σειρά του έδειξαν να διασκεδάζουν με το γεγονός ότι κάποιοι... ονόματα δεν λέμε, προσπαθούν να γκρεμίσουν με τεχνάσματα τον Μέσι από την κορυφή.

Πάντως το σίριαλ δεν τελείωσε εκεί, μιας και το επίσημο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης δημοσίευσε ένα video στο οποίο ο Ρονάλντο ήταν στην πρώτη θέση των σκόρερ. Βέβαια αν δει κανένας καλύτερα την ανάλυση θα καταλάβει ότι δεν πρόκειται για σύγκριση στον αριθμό των γκολ αλλά για την συχνότητα που πετυχαίνονται αυτά, όπου ο Πορτογάλος είναι όντως πρώτος με 1,12 γκολ ανά αγώνα!

Αυτό ήταν ουσιαστικά το τρίτο επεισόδιο της σειράς και αναμένεται να δούμε αν θα υπάρξει και συνέχεια!

Εμείς πάντως σαν gazzetta.gr πέρα από όλα όσα συμβαίνουν στην Ισπανία, οφείλουμε να μείνουμε στην ουσία! Ότι πρόκειται για δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έχουν τρόπο να μιλάνε στην μπάλα και να μαγεύουν τον κόσμο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ανεξάρτητα με το ποιος τελικά θα γραφτεί στα βιβλία της ιστορίας σαν κορυφαίος!

Ας απολαύσουμε λοιπόν στα videos που ακολουθούν την μαγεία που μας έχουν χαρίσει, μας χαρίζουν και ευχόμαστε να συνεχίσουν να μας χαρίζουν οι δύο μάγοι της μπάλας.

Μέσι και Ρονάλντο εν δράσει:

 

Τελευταία Νέα