Ντιναμό Μόσχας - Τέρεκ Γκρόζνι 3-0

Ντιναμό Μόσχας - Τέρεκ Γκρόζνι 3-0

bet365

Η Ντιναμό επιβλήθηκε εύκολα 3-0 της Τέρεκ Γκρόζνι στην Μόσχα και ανέβηκε στην 3η θέση.

Δεύτερη σερί νίκη για την Ντιναμό, που επιβλήθηκε εύκολα και δίκαια με 3-0 της Τέρεκ, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο 45λεπτο, για να ανέβει στην 3η θέση, έχοντας και ματς λιγότερο (με την Αμκάρ που θα διεξαχθεί το 2015).

Ο Τσερτσέσοβ παρέταξε την ομάδα του πολύ επιθετικά, απέναντι στους Τσετσένους, που κάνουν εξαιρετική σεζόν. Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε, καθώς οι Μοσχοβίτες κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ο Κοκόριν απείλησε μόλις στο 1’, ενώ στο 12’ ο Σάμπα στάθηκε άτυχος, καθώς η κεφαλιά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Κοκόριν, Κουράνι, Τζούτζακ και Βαλμπουένα άνοιγαν πολύ εύκολα την άμυνα των φιλοξενούμενων και το ωραίο γυριστό του Γερμανού στο 12’ πέρασε λίγο άουτ. Το γκολ ήταν θέμα χρόνου και τελικά ήρθε στο 26’, όταν μετά από ασίστ του Βαλμπουένα, ο Κοκόριν με πολύ ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0. Το 2-0 δεν άργησε να έρθει, με τον Κουράνι να βρίσκεται στην περιοχή στο 29’ και με άψογο πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γκοτζιούρ. Οι Τσετσένοι απείλησαν ελάχιστα και όλα τελείωσαν νωρίς.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε ελάχιστα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και να είναι πιο επιθετικοί, όμως αποφάσισαν να πατήσουν φρένο. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες, το παιχνίδι πήγαινε ακριβώς όπως το ήθελαν οι Μοσχοβίτες και οι παίκτες του Ραχίμοβ αδυνατούσαν να απειλήσουν τον Γκαμπούλοβ. Έπρεπε να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο για να δούμε φάσεις της προκοπής, με τον Τζούτζακ να στέλνει την μπάλα άουτ από πολύ καλή θέση στο 83’ και τον Κουράνι να κερδίζει πέναλτι στο 85’ σε ανατροπή του από τον Ουτσίεβ. Ο Γερμανός ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το τελικό 3-0. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι καλύτερες στιγμές για την Τέρεκ ήρθαν στις καθυστερήσεις, με τους Ρίμπους και Μποκίλα από πολύ καλή θέση στην περιοχή κατέληξαν στην… εξέδρα.

Ντιναμό Μόσχας (Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ): Γκαμπούλοβ, Χούμποτσαν, Σάμπα, Ντάγκλας, Ζιρκόβ, Νομπόα, Γιουσούποβ, Βαλμπουένα (75' Ιόνοβ), Τζούτζακ, Κοκόριν, Κουράνι (90' Προύντνικοβ)

Τέρεκ Γκρόζνι (Ρασίντ Ραχίμοβ): Γκοτζιούρ, Ουτσίεβ, Σιμένοβ, Κομορόφσκι, Κουντριάσοβ, Κουζιάεβ (70' Αντίλσον), Μαουρίσιο, Ρίμπους, Κανού (63' Ιβανόβ), Λεμπεντένκο (80' Μποκίλα), Αΐλτον

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα