Χατζηπαναγής: «Μέσι και Ρονάλντο σαν εμένα»

Χατζηπαναγής: «Μέσι και Ρονάλντο σαν εμένα»

Gazzetta team
Χατζηπαναγής: «Μέσι και Ρονάλντο σαν εμένα»

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι παίκτες που του θυμίζουν τον εαυτό του αγωνιστικά, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ο οποίος υποστήριξε ότι με τον Ηρακλή δικαιούταν ένα πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο μεγάλος άσος του παρελθόντος στον «Παραπολιτικά FM 90,1»:

Για τη μεγάλη καριέρα του: «Η καριέρα μου ήταν καλή, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκα στην εθνική, πράγμα που μου έκανε κακό. Με τον Ηρακλή πιστεύω ότι δικαιούμασταν ένα πρωτάθλημα. Μεγάλη μου ικανοποίηση το γεγονός ότι έπαιξα στη Μεικτή Κόσμου. Τότε θυμάμαι παίκτες, σαν τον Κίγκαν, με ρωτούσαν τι είχε συμβεί και δεν έπαιζα στην εθνική Ελλάδας… Όταν πρωτοήρθα ήταν απάνθρωπη η κατάσταση με τα συμβόλαια. Τότε υπέγραψα για δύο χρόνια και βρέθηκα «δεμένος» για δώδεκα! Ήταν χρόνια των παραγόντων και τώρα είναι των ποδοσφαιριστών».

Για τους φαντεζί παίκτες που έχουν εκλείψει στην Ελλάδα: «Μετράει το χάρισμα, το ταλέντο, πολλά πράγματα. Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, αλλά και πάλι οι παίκτες που μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω με την μπάλα διακρίνονται. Αυτή η φαντασία βγαίνει από μέσα σου… Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές Ακαδημίες για νέα παιδιά, ωστόσο προτιμούν τους ξένους. Πρέπει να υπάρξει ένας φραγμός…».

Για τους παίκτες που του θυμίζουν τον εαυτό του αγωνιστικά: «Έλληνα δεν έχω δει κανέναν. Από το εξωτερικό, σίγουρα ο Μέσι, ο Ρονάλντο, ο Χάμες Ροντρίγκες, πιο παλιά μου άρεσε πάρα πολύ ο Ροναλντίνιο. Εμένα τέτοιοι παίκτες μου αρέσουν. Πάντα υποστηρίζω την εθνική Βραζιλίας και το ίνδαλμά μου ήταν ο Γκαρίντσα. Την “κόλλαγε” την μπάλα στα πόδια. Στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του, στο “Μαρακανά”, είχε 200.000 κόσμο. Τέτοια αγάπη υπήρχε και στη Βραζιλία γι’ αυτόν τον ποδοσφαιριστή».

Για τον Ηρακλή: «Η θέση του είναι στη Superleague. Παρότι βρίσκομαι λίγο μακριά απ’ την ομάδα, βλέπω ότι πηγαίνει καλά, ότι γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια και τα αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είναι θετικά. Μακάρι να επιστέψει εκεί όπου ανήκει».

 

Τελευταία Νέα