Χαβίτο: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, είμαι καλά στην Κέρκυρα»

Νίκος Μαρούδας
Χαβίτο: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, είμαι καλά στην Κέρκυρα»

bet365

Κατηγορηματικά διέψευσε μέσω του gazzetta.gr ο Χαβίτο, όσα ακούγονται για επαφές του με τον Γαλανό ώστε να επιστρέψει στον Άρη.

Με κανέναν από τον Άρη δεν έχει μιλήσει ο Χαβίτο, όπως δήλωσε στο gazzetta.gr. Από την Παρασκευή και μετά τις δηλώσεις του Γαλανού στο gazzetta, έχουν βγει φήμες πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός συζητά με τον πρόεδρο του Άρη το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως επίσης και πως δεν είναι καλά στην Κέρκυρα.

Ωστόσο, μετά την διάψευση από κύκλους της Κέρκυρας το απόγευμα της Παρασκευής, πλέον έρχεται με ακόμα πιο επίσημο τρόπο αυτή από τα χείλη του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ο άσος της ομάδας του Ιονίου, τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι μια χαρά στην Κέρκυρα και πως δεν έχει καμία επαφή με τον κ. Γαλανό και ότι μαθαίνει και ο ίδιος, το μαθαίνει από τα site και τις εφημερίδες.

Καλησπέρα Χαβίτο, κυκλοφορούν κάποιες φήμες ότι έχεις μιλήσει με τον κ. Γαλανό για επιστροφή στον Άρη. Ισχύουν όσα ακούγονται;

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τον Άρη. Συνεχίζω να δουλεύω στην Κέρκυρα κανονικά και εγώ από τα site και τις εφημερίδες ενημερώθηκα, αλλά δεν μίλησα με κανέναν».

Επίσης κυκλοφόρησε πως δεν είσαι καλά στην Κέρκυρα και ότι δεν έχεις προσαρμοστεί, αναζητώντας τρόπο να αποχωρίσεις. Εσύ τι έχεις να πεις για όλα αυτά;

«Είμαι καλά στην Κέρκυρα. Πλέον έχω προσαρμοστεί απόλυτα και δουλεύω σκληρά για να είμαι συνέχεια και καλύτερος».

Θέλεις να κάνεις ένα σχόλιο και για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την διακοπή του πρωταθλήματος;

«Η διακοπή μας κάνει καλό γιατί δεν ήμασταν καλά στα τελευταία παιχνίδια, αλλά κάτι πρέπει να γίνει... Όσα συμβαίνουν με τους διαιτητές δεν είναι σωστά και κάτι πρέπει να γίνει, γιατί δεν βλέπω να γίνεται κάτι τόσο καιρό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα