Θέλει Ιταλία ο Τζοβίνκο

Gazzetta team
Θέλει Ιταλία ο Τζοβίνκο

bet365

Μπορεί ήδη το όνομά του να παίζει σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, όμως ο Σεμπαστιάν Τζοβίνκο έχει θέσει σαν προτεραιότητά του την παραμονή στο Campionato, γεγονός που δυσκολεύει την προσπάθεια του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει η «Corriere dello Sport», ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, όπως ο Ολυμπιακός, αλλά και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως ο ίδιος φαίνεται να προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στην Serie A. Και φαίνεται πως δεν θα είναι δύσκολο να βρει ομάδα εκεί, αφού ήδη Νάπολι, Ίντερ, Λάτσιο και Φιορεντίνα έχουν δείξει θετικές στην προοπτική αγοράς του Ιταλού διεθνή, η τιμή αγοράς του οποίου, μπορεί να φτάσει μέχρι 10 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα