Αιχμές Νόιερ για Ρονάλντο

Gazzetta team
Αιχμές Νόιερ για Ρονάλντο

bet365

Η μέρα της απονομής της Χρυσής Μπάλας για το 2014 πλησιάζει και η κόντρα ανάμεσα στους υποψήφιους φουντώνει. Ο Μάνουελ Νόιερ αποστασιοποιήθηκε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν είμαι μοντέλο εσωρούχων».

Ο Γερμανός τερματοφύλακας, υποψήφιος να κατακτήσει το βραβείο, μετά την πολύ καλή χρονιά με τη Μπάγερν και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία με τη «μανσάφτ», ρωτήθηκε για τον Πορτογάλο και τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους, απαντώντας: «Είμαι αθλητής, όχι διαφημιστής brand, εκτός απ' το να είμαι ο πρώτος τερματοφύλακας της Adidas. Δεν είμαι κάποιος που θα ποζάρει με τα εσώρουχά του.

Δεν μου αρέσει το κόκκινο χαλί. Προτιμάω το πράσινο γρασίδι. Νιώθω καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι. Μετά τα παιχνίδια στα highlights είναι όλα τα γκολ, οι χαμένες ευκαιρίες, οι ασίστ... Ο θεατής δεν θυμάται συνήθως πόσο πολύ έτρεξες ή πόσο ρίσκαρες στο παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα